fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Shreya Ghoshal Live in Concert

Voor het eerst in Nederland met een symfonisch orkest!

Shreya Ghoshal, de zangeres met de kristalheldere stem uit India, komt voor al haar fans naar Nederland op vrijdag 4 mei 2018! Ze komt samen met een 40-koppig symfonisch orkest om een spektakel te leveren in Rotterdam Ahoy.

Shreya Ghoshal

Een Indiase playback zangers, die onder andere vier National Film Awards heeft gewonnen en zes Filmfare Awards. Als kind won ze een populaire realityshow waarna de bekende music director Kalyanji haar onder zijn hoede nam. Haar populariteit bereikte een nieuwe hoogte na Sanjay Leela Bhansali’s film ‘Devdas’.

Shreya is nu al een grootheid in de Bollywood filmindustrie en haar stem wordt zowel door publiek als critici gewaardeerd. Ze heeft dan ook talloze awards gewonnen. Shreya heeft samengewerkt met alle populaire music directors in de filmindustrie. Shreya Ghoshal is momenteel Bollywood’s top playback-zangeres en haar aanwezigheid in de muziekindustrie is op het moment zo sterk, dat ze ongetwijfeld de nummer één zal blijven in de toekomst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor concerttickets van Shreya Ghoshal in Rotterdam Ahoy

Deel deze pagina

2023-06-01 09:48:47 2023-06-01 09:48:47 Europe/Amsterdam Shreya Ghoshal Live in Concert

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Diamond 1 VIP tickets voor  €139.-inclusief vrij parkeren op P5 parkeerplaats met VIP entree. U heeft geen aparte parkeerkaart nodig, maar kunt op vertoon van uw concertkaart P5 oprijden.
Geen lange wachtrijen en op en top hosting service. Wees er snel bij voor de beste plekken want er zijn nog maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar!

Locatie:

Ahoy Arena

Organisatie:

The Starsline GmbH

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

The Starsline GmbH

Rotterdam Ahoy

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice