Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Singles Lounge

LET OP: ADRESWIJZIGING! ZIE ONDER AAN DE PAGINA HET NIEUWE ADRES.

Singles Lounge organiseert gezellige borrels voor alleen maar vrijgezellen. Zondag 25 november zal er weer een nieuwe editie in Breda zijn. Zorg dat jij er bij bent!
Ben jij single en vind je het leuk om met gelijkgestemde leeftijdsgenoten het weekend in te luiden onder het genot van een drankje en heerlijke muziek? Dan is Singles Lounge echt iets voor jou!
Kom jij alleen, of neem jij een vrijgezelle vriend of vriendin mee? Hoe meer vrijgezellen er zijn, hoe groter de kans dat jou toekomstige partner ertussen zit! Op de borrels van Singles Proosten kun jij in ongedwongen sfeer op zoek naar ware liefde. We hanteren een leeftijdgrens van minimaal 30 jaar en maximaal 49 jaar.
Is dit herkenbaar voor je?

Je hebt een leuke match via Tinder en de berichtjes vliegen je om je oren. Nu ga je afspreken en blijkt het niet de prins op het witte paard te zijn, maar een op een oude opafiets. Jammer van je tijd en energie. Waar ontmoet je die leuke singles dan wel?

Waarschijnlijk niet in de supermarkt of op je werk. Simpel omdat niet al jouw collega’s single zijn of geïnteresseerd. En wellicht is de drempel te hoog om zomaar iemand aan te spreken in de supermarkt.

Misschien denk je een singlesborrel is toch ook niks voor mij! Opgedirkte vrouwen die wanhopig contact proberen te leggen of die afgezaagde openingszinnen. Dat is niet waar! Veel mensen die al eerder naar de borrels van Singles Lounge zijn geweest weten wel beter! Onze insteek is om een leuke borrel te organiseren en dat je daar lekker bij kunt kletsen met uit hetzelfde hout gesneden singles, gelijkgestemden en leeftijdsgenoten.

Ervaar het zelf en kom naar onze spetterende Singles Lounge op zondag 25 november in De Avenue Breda!

Ticketpoint is het officiele verkoopppunt voor Singles Lounge

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie:
Singles Lounge

Locatie:

Popocatepetl
Schoolstraat 2, 4811 WB Breda NL

 

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
De Avenue Breda
Routebeschrijving
Deel deze pagina
Klantenservice