fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Songs in Silence

Marjolein Keuning & Leon Mennen geven in de tuin van BuitenOverleg aan het Wijchens Ven een openlucht-concert, met de thema’s natuur en liefde: Songs in Silence.

Over dit evenement
Door alle veranderingen als gevolg van de coronacrisis zijn we gedwongen om onze ontspanning en cultuur dichter bij huis en in kleinere groepen te beleven. Daarom heeft Marjolein Keuning deze zomer een programma gemaakt, waarmee ze in de buitenlucht op een hele bijzondere manier een concert geeft: Door middel van koptelefoons die het publiek op krijgt kan men in de buitenlucht maar toch heel intiem genieten van gitaar en zang van Marjolein, vocals, gitaar en melodica en Leon Mennen, gitaar en vocals.

De thema’s zijn natuur en liefde en alles wat daartussen ligt.

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in theater en tv. Zij speelde in vele musicals oa Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle programma ‘Het gevoel van’, waar ze duetten met veel internationale artiesten zong. Velen kennen haar van haar spraakmakende rol in Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze Maxime speelde, en ook van vele andere rollen op tv en film. Nu gaat ze terug naar haar eerste liefdes, zang en gitaar. Sinds korte tijd speelt zij samen met Leon Mennen, veelgevraagd gitarist in studios, theater en concertzaal. In een programma van een uur neemt zij U mee in de wereld van de bluegrass, country en standards.

Songs in silence!

De locatie
BuitenOverleg is de ontmoetingsplek en DE vergaderlocatie van 2020 vanwege het concept van “elkaar buiten ontmoeten”. Nu biedt het ook een podium voor Songs in Silence. Dus nu even niet vergaderen maar lekker genieten van muziek in de natuurlijke ambiance van natuurreservaat het Wijchens Ven. Op het grasveld van ruim 1000 m2 is er meer dan genoeg plek voor 100 gasten. Kies voor de middag – of de avondvoorstelling. Er zijn stoelen maar u kunt ook liggend op het gras de voorstelling beleven. Bij regenachtig weer zorgen we ervoor dat u droog zit in één van onze (open) tenten. Ook voor een drankje (en eventueel hapje) wordt gezorgd (kies hiervoor het juiste ticket). Extra drankjes kunnen alleen contant worden betaald.

COVID-proof!
De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand. Om aan de regels van de Rijksoverheid te voldoen wordt er aan de deur een gezondheidscheck uitgevoerd (mondelinge enquete waarbij u voor eventuele traceerbaarheid ook uw naam en telefoonnummer achterlaat). Deze gegevens worden enkel voor dit doel 2 maanden bewaard. Op grond hiervan is het mogelijk dat de toegang wordt geweigerd. Bezoek Songs in Silence niet bij klachten als verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, benauwdheid, hoest en/of bij verhoging. Dit geldt ook wanneer iemand uit jouw huishouden deze klachten heeft.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van BuitenOverleg.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Buitenoverleg
Groenewoudseweg 86
6603 DK Wijchen NL

Parkeren
Parkeren kan gratis op eigen terrein. Volg de aanwijzingen van de parkeerwacht.
Openbaar vervoer komt tot 1000 meter afstand (nog 15 minuten lopen vanaf het busstation).

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

Hotels

Locatie

Songs in Silence

Klantenservice