Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Soulparty

Soul Solution: covers with soul!

Soul Solution speelt covers with soul: dansbaar, met een hoge intensiteit en opzwepend. Soul hits, disco en Dance hits het gaat maar door en door. Stil blijven staan is gewoon geen optie. De energie van Soul Solution is ongeëvenaard. Soul Solution speelt altijd met overgave en bezieling. De show is een aaneenschakeling van dansbare hits, en alles wat je hoort, wordt ook echt live gespeeld; rauw, ongepolijst en puur, zoals je tegenwoordig nog zelden ziet!

Zanger David Dam is van een uitzonderlijk hoog niveau. Dit is de absolute top van wat er in Nederland te koop is. Een echte frontman met een prachtige, loepzuivere stem en een aanstekelijke dosis energie. Samen met de andere topmuzikanten maken zij er altijd een feest van en is Soul Solution een echte aanvulling op elk feest en op elke locatie.

Amber Gomaa staat voor klasse, kwaliteit, swing en feest. Zangeres Amber behoort tot de beste zangeressen van Nederland. Zij heeft gewerkt met grootheden zoals Jett Rebel en Alain Clark.

Soul Solution behoort tot de absolute top van de live coverbands van Nederland. Ze staan niet voor niets elk jaar op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten voor ruim tienduizend man! Ook zijn ze een graag geziene gast bij het Soul Live evenement waar ze optreden op het hoofdpodium naast toppers zoals Berget Lewis en Incognito.

Zanger en entertainer Leon Ray brengt onvergetelijke soul- en danceclassics gedurende deze avond. Een muzikaal talent dat al op vroege leeftijd optrad in een familieband, deel uitmaakte van showorkest Just in Case en vanaf 2002 solo is gegaan. Zijn genre zorgt voor een avond vol emoties, waar ballads van Lionel Richie en Luther Vandross niet ontbreken. Hoogtepunten uit zijn carrière zijn o.a. de samenwerking met wereldster Phill Collins en optredens met Jocelyn Brown, The Platters, Gloria Gaynor en The Trammps.

Keep the soul alive, tot zaterdag 9 november in De Druiventros

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Soulparty in Hotel de Druiventros

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

Hotel De Druiventros

Locatie

Hotel De Druiventros
Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot NL

 

Wilt u een diner of hotelkamer bijboeken? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Hotel De Druiventros.

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
De Druiventros
Diners en Hotelkamers
Deel deze pagina
Klantenservice