fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Spectrum of the Harder Styles

Met trots presenteren we Spectrum of the Harder Styles: Een nieuw concept binnen de Tilburgse Hardstyle scene. Na enige ervaring met het organiseren van feesten hebben Bram Albert en Job van den Elsen de handen ineengeslagen om een nieuw feest te organiseren. Op 4 januari 2020 vindt hun nieuwste concept plaats: Spectrum of the Harder Styles.

Het concept van Spectrum of the Harder Styles is vernieuwend. Bram en Job: “Wij willen een feest gaan neerzetten wat anders is dan andere feesten. Wij willen gaan inzetten op het talent wat de hardere stijlen te bieden heeft, en willen een zo breed mogelijke variatie aan muziek laten langskomen. Het nieuwste talent van Tilburg en omgeving hoor je als eerste bij ons.”

Het feest gaat in samenwerking met Hardstyle Forum Hardtraxx plaatsvinden. Zij gaan een tweede stage hosten waardoor jij een optimale hardstyle-beleving gaat ervaren. Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt over deze samenwerking en worden ook de artiesten bekend gemaakt.

Bestel nu snel je tickets om te profiteren van een aantrekkelijke Early Bird korting (tot zondag 24-11-2019 20.00u). Zorg dat je er snel bij bent, want er is slechts een beperkt aantal tickets tegen dit voordelige tarief beschikbaar. Wacht dus niet te lang, en profiteer direct!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets in Backyard

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Backyard
Ingang: Magazijnstraat Tilburg (ter hoogte van de grote witte poort).

Early Bird prijs is geldig t/m zondag 24-11-2019 om 20.00uur. Bestel dus snel.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Locatie

Deel deze pagina
Klantenservice