Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Legends Kumar Sanu & Anuradha Paudwal – Live in concert 2019

 

Greatest Hits World Tour – Nazar Ke Samne – with Avishkar Orchestra and international musicians. 

Na vele uitverkochte shows in de UK komen de Melody King & Melody Queen; Kumar Sanu & Anuradha Paudwal nu ook naar Nederland met een grandioze Symphony Orchestra from Mumbai! waar ze voor het eerst samen komen optreden. Dit wordt een onvergetelijke concert dat u niet mag missen! Ook komt de dochter van Kumar Sanu, Shannon K Sanu speciaal uit Los Angeles om haar vader bij te staan tijdens deze onvergetelijke avond.

“Dit duo heeft meer dan 100 miljoen albums van (Aashiqui) de grootste Bollywood-soundtrack aller tijden verkocht!”

Kumar Sanu
Ook wel bekend als een iconische Bollywood-zanger met miljoenen fans over de hele wereld. Hij is legendarisch, omdat hij heeft gezongen in meer dan 20.000 Bollywood nummers en wereldwijd meer dan 1 miljard albums heeft verkocht.

Anuradha Paudwal
Staat bekend als één van de meest legendarische Bollywood-zangeressen. Ze kreeg van de regering van India in 2017; de Padma Shri Award; Indiaas vierde hoogste burgerlijke eer. Daarnaast is ze ook ontvanger van de National Film Award en heeft dit maar liefst vier keer  gewonnen. Wat een record!

Op zaterdag 9 februari 2019 treden Kumar Sanu & Anuradha Paudwal op in de Rai Theater in Amsterdam voor hun Greatest Hits world Tour – Nazar Ke Samne. Samen zijn ze zonder twijfel een van de grootste iconen van de Bollywood-film scene en zullen ze het publiek rocken op z’n 90’s!!

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor The Legends Kumar Sanu & Anuradha Paudwal – Live in concert 2019  in Amsterdam RAI.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Amsterdam RAI theater
1078GZ Amsterdam

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Hotels
Organisatie
Amsterdam RAI
Deel deze pagina
Klantenservice