fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

The Magicians

World class magic – Amazing Experience: Een Onvergetelijke Show in Amsterdam

Ben je klaar voor een middag vol betovering, verwondering en verbazing? Maak je dan op voor een onvergetelijke magische ervaring tijdens de spectaculaire show “The Magicians” in het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Op 19 november brengen meester illusionisten en mentalisten, Rob en Emiel, een unieke groep magicians samen om een show te verzorgen die normaal gesproken alleen te zien is in het bruisende Las Vegas. Maar nu hebben ze ervoor gezorgd dat deze betoverende show voor één middag exclusief in Amsterdam te bewonderen is.

Deze show biedt een scala aan magische hoogtepunten die je versteld zullen doen staan. Bereid je voor op adembenemende illusies, mindreading, comedy-magic en vingervlugheid van absolute wereldklasse. De spectaculaire illusionist Christian Farla zal een aantal van zijn adembenemende creaties laten zien. Ook Bianca Farla’s Showgirls of Magic zullen aanwezig zijn met waanzinnige illusies. Laat je betoveren door David Severins, die het publiek op het puntje van zijn stoel zal krijgen. En laat je meenemen in de verrassende wereld van “Niek & Guy“, waarbij niets is wat het lijkt.

De Deense magiër Mortenn Christiansen heeft tijdens het vorige WK magic in Canada indruk gemaakt en zal ook tijdens deze show zijn talenten laten zien. En natuurlijk zullen Rob en Emiel zelf niet achterblijven met hun meest indrukwekkende acts. Deze unieke mix van magische performances wordt aangevuld met het onnavolgbare talent van Hans Kazan. Daarnaast zal Melvin Wijkhuizen, de winnaar van de eerste G-klasse op het NK magic 2022, een gastoptreden verzorgen.

Maar deze show is meer dan alleen entertainment.
Het is een liefdadigheidsevenement met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de sportvereniging Only Friends. Deze vereniging zet zich in om kinderen met een beperking de kans te geven om onbeperkt te blijven sporten. Door een kaartje te kopen voor “The Magicians” draag je dus direct bij aan dit prachtige initiatief en help je kinderen hun sportieve dromen waar te maken.

De locatie van dit magische spektakel is het Friendship Sports Centre, gelegen aan de Beemsterstraat 652 in Amsterdam. Voor tickets kun je terecht bij Ticketpoint, het officiële verkooppunt van deze betoverende show. Mis deze kans niet om de wereldklasse magie rechtstreeks naar Amsterdam te halen en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Zorg ervoor dat je erbij bent op 19 november en laat je meevoeren in de fascinerende wereld van “The Magicians”. Koop nu je tickets en maak je klaar voor een middag vol magie, verwondering en onvergetelijke herinneringen.

Deel deze pagina

2024-06-16 01:14:40 2024-06-16 01:14:40 Europe/Amsterdam The Magicians

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Friendship Sports Centre

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice