Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toppers van Oranje

Op zondag 5 april gaat het waanzinnige Nederlandstalige meezingfeest “Toppers van Oranje” weer opnieuw van start. Partycentrum De Konijnenberg in Harderwijk heeft de eer om het nieuwe seizoen af te trappen.

 

Met onder andere Peter Beense, Vinzzent, Henk Dissel, Willem Barth, Danny Braaf, Joey Hartkamp, Henk Wijngaard.
Daarnaast zijn ook Colinda, Lytse Hille, Frank Verkooyen, Sidney Bischoff, Sander Kwarten en Marlane te gast. En wat te denken van Wimmie Bouma, Déon Leon, Dario, Marco de Hollander, Sander Kwarten, Bouke, e.v.a.  Daarmee beloven de tv opnames van Toppers van Oranje weer een ware happening te worden.

 

Vanaf 14:00 uur kun je weer genieten van muziek van eigen bodem tijdens de tv opnames het leukste Nederlandstalige meezingfeest bij jou in de buurt (voor de volledige line-up ga naar www.toppersvanoranje.tv).

 

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor de TV opnames van Toppers van Oranje.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Zondag 23 augustus 2020
Partycentrum De Konijnenberg
Korhoenlaan 2 – 3847 LN Harderwijk

Verplaatsing i.v.m. Corona-virus
In verband met Corona-maatregelen is het evenement verplaatst van 5 april naar 23 augustus 2020. Ticketskopers zijn hierover per mail geïnformeerd.

Het reclameren van ticketgelden was mogelijk t/m zondag 5 april 2020. Heeft u uw ticketgelden nog niet gereclameerd, dan is dat niet meer mogelijk. U kunt uw  huidige tickets gebruiken voor een bezoek aan Toppers van Oranje op 23 augustus 2020.

Verplaatsing Toppers van Oranje

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Toppers van Oranje
Deel deze pagina
Klantenservice