Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Tilburg Trappers – Seizoen 2017/2018

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Tilburg Trappers.
Competitie en Play-offs

De Tilburgse ijshockeyclub speelt haar wedstrijden in de Duitse Oberliga. In deze competitieronde strijden de beste teams tegen elkaar. Daarna worden de 4 hoogst geplaatste teams uitgenodigd voor de play-offs. Bekijk de thuiswedstrijden van de beste ijshockeyploeg van Nederland en Duitsland. Steun de ploeg in de strijd om een nieuw kampioenschap in seizoen 2017-2018!

Seizoen 2016-2017

Tilburg Trappers is wederom Oberliga Meister! Zo mag Tilburg Trappers zich sinds vrijdagavond 28 april 2017 noemen. Voor het tweede jaar op rij haalden de Tilburgers de tweede opeenvolgende titel in de clubhistorie naar de Kruikenstad. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Wilt u in het nieuwe seizoen de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers bijwonen? Grijp snel je kans om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren in een kolkend ijssportcentrum in Tilburg en bestel direct je seizoenkaart.

‘Spelen voor Trappers brengt iets speciaals’

Zijn naam rolde tijdens het seizoen 2016-2017, maar vooral gedurende de play-offs veelvuldig van de tribunes van IJssportcentrum Stappegoor. ‘Ian…Ian, Ian, Ian’. Met tien zeges, een shut-out en een goals against average van 2.49 was Ian Meierdres volgens coach Bo Subr de most valuable Trapper tijdens het toetje van het Oberliga seizoen.

‘Over het hele seizoen ben je gewoon de beste. Je verslaat Hamburg, Selb, Essen en Bad Tölz. Stuk voor stuk uitstekende tegenstanders. Dan denk ik dat je terechte met die beker in je handen staat’, stelt Meierdres, die met drie landstitels, vijf nationale bekers, vijf Ron Bertelingschalen en twee Oberliga kampioenschappen inmiddels een imposante erelijst heeft. ‘Het is prachtig dat dit twee keer op rij lukt.’

Wil jij een overzicht van de wedstrijden van Tilburg Trappers op je smartphone? Dat kan met de app van Trappers Fanatic. De app geeft de gebruiker o.a. een overzicht van onze website nieuwsartikelen en een overzicht van wedstrijden van het Oberliga Team, download hier de app!

Prijzen zijn afhankelijk van de plaats waarvoor u een ticket bestelt.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Informatie
Klantenservice tijdens wedstrijden:

U kunt bij wedstrijden met vragen naar onze kassa op locatie komen. Wij zijn 1 uur voor de start van de wedstrijd geopend. Bent u uw tickets kwijt, heeft u uw tickets niet ontvangen of heeft u een ander ticket gerelateerde vraag? Bij de kassa helpen we u graag verder.

Organisatie:

Stichting Topijshockey Tilburg

Reserveren van tickets:

U kunt online reserveren of telefonisch van ma t/m vr van 09:00 uur – 17:30 uur via telefoonnummer: 0900-9000-8000 (45ct/pm).
U kunt vanuit het buitenland telefonisch tickets reserveren via telefoonnummer +31(0)20 262 2141

Kortingstarief:

Op sommige plaatsen is er een kortingstarief voor jeugd / AOW beschikbaar.

plattegrond destil trappers

Parkeren:

Denk er aan een parkeerkaart te nemen en deze goed zichtbaar te leggen, voor €1 euro bespaar je jezelf veel problemen!

 

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Tilburg Trappers
Deel deze pagina
Klantenservice