fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Twisted Sisters

De Twisted Sisters zijn een all-female Twisted Sister tribute band. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn, een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten en waar je al heel lang op zít te wachten.

Legendarische hits zoals ‘We’re not gonna take it’, of ‘I Wanna Rock’ komen natuurlijk voorbij, maar verwacht daarbij ook een compleet gevulde setlist die het publiek laat dansen, meezingen en één groot feest bouwen! Voor minder doen de Twisted Sisters het immers niet. De show zelf is dan ook meer dan alleen muziek. Het is een stormloop van zware gitaar-rifs, pompende baslijnen, over-de-top-zang, bij elkaar gehouden door een drumspel waarop je wel móet bewegen. Dit alles is -zoals het hoort- geheel in stijl met grote gitaarversterkers, grote kapsels, véél make up en natuurlijk kleding die het helemaal afmaakt.

Een avond Twisted Sisters is een avond waarna je als bezoeker naar huis gaat met een schorre stem en een zere nek van het headbangen

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Jongerencentrum De Tavenu.

Deel deze pagina

2023-09-23 20:30:00 2023-09-24 22:00:00 Europe/Amsterdam Twisted Sisters Jongerencentrum Tavenu

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Jongerencentrum Tavenu

zaterdag 23-09-2023 | 20:30

€ 10,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,05 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2023-09-23 20:30:00 2023-09-24 22:00:00 Europe/Amsterdam Twisted Sisters Jongerencentrum Tavenu

Locatie:
Jongerencentrum De Tavenu
Taxandriaweg 13
5142 PA Waalwijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jongerencentrum De Tavenu

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice