fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Twisted Sisters

Twisted Sisters: Een Onvergetelijke All-Female Tribute Band van Twisted Sister.

Ben je een liefhebber van de legendarische rockband Twisted Sister uit de jaren 80? Dan moet je zeker de Twisted Sisters ervaren, een all-female Twisted Sister tribute band die je terugbrengt naar de hoogtijdagen van de rockmuziek. Met een overweldigende energie zorgen zij voor een onvergetelijke rock ’n roll show waar je al heel lang naar verlangt.

De Twisted Sisters brengen niet alleen de legendarische hits zoals ‘We’re not gonna take it‘ en ‘I Wanna Rock‘, maar hebben ook een compleet gevulde setlist die je laat dansen, meezingen en een groots feest laat bouwen. Ze streven naar niets minder dan het allerbeste voor hun publiek. De show is dan ook veel meer dan alleen muziek; het is een ware beleving. Bereid je voor op een stormachtige mix van krachtige gitaarriffs, pompende baslijnen, overdonderende zang en opzwepend drumspel. Het is simpelweg onmogelijk om stil te blijven staan.

Bij de Twisted Sisters draait alles om de totaalervaring. Ze brengen een visueel spektakel met grote gitaarversterkers, iconische kapsels, opvallende make-up en kostuums die de show compleet maken. Stap in een tijdmachine en dompel jezelf onder in de sfeer van de jaren 80 rockscene.

Een avond met de Twisted Sisters is een avond die je niet snel zult vergeten. Na afloop ga je naar huis met een schorre stem en een zere nek van het headbangen, maar bovenal met een enorme glimlach op je gezicht. De passie en liefde voor Twisted Sister straalt van het podium af en zorgt ervoor dat je je als bezoeker volledig onderdeel voelt van het feest.

Wil je een avond vol energie, nostalgie en pure rock ’n roll beleven? Mis dan niet de kans om de Twisted Sisters live te zien. Ze zullen je meenemen op een reis naar het verleden en je laten genieten van de tijdloze muziek van Twisted Sister. Haal je leren jasje uit de kast, zet je haar in de krul en maak je klaar voor een avond vol geweldige muziek en geweldige herinneringen. Bestel nu je tickets en bereid je voor op een unieke ervaring met de Twisted Sisters.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Jongerencentrum De Tavenu.

Deel deze pagina

2024-03-03 13:22:41 2024-03-03 13:22:41 Europe/Amsterdam Twisted Sisters

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Jongerencentrum De Tavenu
Taxandriaweg 13
5142 PA Waalwijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jongerencentrum De Tavenu

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice