fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Twisted Sisters

 

De Twisted Sisters zijn een all-female Twisted Sister tribute band. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn, een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten en waar je al heel lang op zít te wachten.

Legendarische hits zoals ‘We’re not gonna take it’, of ‘I Wanna Rock’ komen natuurlijk voorbij, maar verwacht daarbij ook een compleet gevulde setlist die het publiek laat dansen, meezingen en één groot feest bouwen! Voor minder doen de Twisted Sisters het immers niet.

De show zelf is dan ook meer dan alleen muziek. Het is een stormloop van zware gitaar-rifs, pompende baslijnen, over-de-top-zang, bij elkaar gehouden door een drumspel waarop je wel móet bewegen. Dit alles is -zoals het hoort- geheel in stijl met grote gitaarversterkers, grote kapsels, véél make up en natuurlijk kleding die het helemaal afmaakt.

Een avond Twisted Sisters is een avond waarna je als bezoeker naar huis gaat met een schorre stem en een zere nek van het headbangen!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Jongerencentrum De Tavenu.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Jongerencentrum De Tavenu

zaterdag 15-01-2022 | 20:30

€ 10,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2022-01-15 20:30:00 2022-01-16 00:00:00 Europe/Amsterdam Twisted Sisters Jongerencentrum De Tavenu

Locatie:
Jongerencentrum De Tavenu
Taxandriaweg 13
5142 PA Waalwijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jongerencentrum De Tavenu

Deel deze pagina
Klantenservice