fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Udenhout Golft

Heel Udenhout golft…! Die uitdaging gaan we met elkaar aan op vrijdag 14 juni a.s. tijdens het jaarlijkse ‘Udenhouts Golfevent’ bij Prise D’eau.

Deze ruim opgezette 27-holes golfbaan, inclusief een volwaardige PAR 3 baan, biedt vanaf 12.30 uur plaats aan elke golfer, van beginnend tot (semi)professional. Bij aanvang word je ontvangen met koffie/thee en een lekkernij! Nieuw tijdens deze editie is dat geïnteresseerden die niet kunnen golfen óók kunnen deelnemen. Onder begeleiding van een professional nodigen en dagen we hen uit om een clinic te volgen en op een ontspannen manier kennis te maken met het plezier van de golfsport. Tijdens de Bestball 18 holes zal er een versnapering naast de baan zijn. Het is een prachtige gelegenheid voor partners, vrienden, collega’s of familieleden om dit jaar ook deel te nemen aan dit geweldige, Udenhouts golfevenement en zodoende dorpsgenoten te leren kennen.

Via een enquête heeft een groot deel van de deelnemers een voorkeur aangegeven voor een Bestball 18 holes op 14 juni. Aansluitend hierop wordt de golfdag traditiegetrouw vanaf 18.15 uur afgesloten met de prijsuitreiking en een uitgebreid diner buffet! Drankjes tijdens het diner buffet zijn voor eigen rekening. Dit alles op de gezellige locatie ‘t Centrum in Udenhout.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van tickets voor Udenhout Golft bij Prise D’eau

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Prise d’eau Golf
Gilzebaan 400, 5032 VC Tilburg NL

Programma
12.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
+/- 17.00 uur: Drankje na het golfen
18.15 uur: Uitgebreid diner buffet, drankjes tijdens het diner buffet zijn voor eigen rekening.
Er is geen avond dresscode

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Deel deze pagina
Klantenservice