fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Veendammer Wind


Voetbalopera ‘Veendammer Wind’

In de zomer van 2019 gaat er een frisse wind waaien door het legendarische Veendammer voetbalstadion de Langeleegte. Een meeslepende en unieke voetbalopera biedt dan in diezelfde Langeleegte een verrassende kijk op de roemruchte SC Veendam. Beleef mee hoe het spektakel ‘Veendammer Wind’ het verleden én de toekomst van SC Veendam letterlijk nieuw leven in blaast!

SC Veendam

SC Veendam was de profvoetbalclub die tussen 1954 en 2013 onlosmakelijk was verbonden met de onverzettelijkheid en de trots van de Veenkoloniën. Tegenstanders huiverden op voorhand al wanneer zij aan de Langeleegte moesten strijden. De verre reis en de gure wind die vaak over het stadion woei, maakte het voetbal tot geen pretje.

De Langeleegte

In en rond één van de bekendste voetbalstadions van Nederland speelden zich legendarische, heldhaftige en tragische avonturen af. De Langeleegte was bijna zes decennia een baken voor iedereen met een geelzwart hart. Daarmee was SC Veendam een verbindende factor van belang voor de mensen in Oost-Groningen.

Nu, zes jaar na het tragische faillissement (voorjaar 2013), wordt er een publieksspektakel op de mat gelegd als ode aan de club en zijn hondstrouwe supporters.Voetbalopera Veendammer Wind wordt een klassieke volksopera, waaraan wordt meegewerkt door een professionele cast en circa 100 vrijwilligers uit Veendam en wijde omtrek.De speellocatie (uiteraard): het voetbalstadion aan de Langeleegte. En weet vooraf dat het verhaal een zeer verrassende afloop krijgt..

De speeldata:

26 juni 2019 Try out
28 | 29 | 30 juni 2019
4 | 5 juli 2019

 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Veendammer Wind.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sportpark De Langeleegte
Langeleegte 16a
9641 GN Veendam

Speeldata

26 juni 2019 Try out
28 | 29 | 30 juni 2019
4 | 5 juli 2019

  • Het evenement is ongeplaceerd.

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice