Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

William Janz zingt Julio Iglesias

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. door NTK geïnformeerd. NTK is in contact met het AFAS Circustheater en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure neemt NTK wederom contact op met de kaartkopers. Voor vragen kun je terecht bij NTK via info@ntk.nl.

William Janz zingt Julio Iglesias

Op maandag 1 juni, 2e Pinksterdag, geeft de winnaar van Spain Got Talent, William Janz een groot concert met orkest en zingt alle grote hits van Julio Iglesias! William is een wereldster! Hij imiteert hem niet, hij is gewoon Julio in look en stem!

Ook zullen er een aantal virtuele duetten gezongen worden met Julio!

Dit mag de echte Iglesias fan beslist niet missen! Boek NU je kaarten via Ticketpoint want het concert zal snel uitverkopen!

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van de spaanstalige wereldster spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van de Sterren aan Zee concerten.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Locatie
Deel deze pagina
Klantenservice