fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

WK IJshockey

Van maandag 23 april tot en met zondag 29 april strijdt het Nederlands ijshockeyteam in eigen land om de titel. In het stadion van Tilburg Trappers is het 7 dagen lang spektakel wanneer landen als China, Australië, België, Servië, IJsland en Nederland het tegen elkaar opnemen tijdens het WK IJshockey.

Oranje opent het wereldkampioenschap IJshockey in Tilburg met de avondwedstrijd op maandag 23 april tegen China. Een dag later is IJsland de tegenstander, terwijl op donderdag Servië de opponent is. Ook die twee wedstrijden worden om 20.00 uur gespeeld. In het slotweekend speelt Oranje beide middagwedstrijden om 16.30 uur. Op zaterdag staat de ijsderby der lage landen tegen België op het programma en op de slotdag is Australië de tegenstrever van het Nederlands team onder leiding van de nieuwe bondscoach Doug Mason. Woensdag en vrijdag zijn de rustdagen tijdens het toernooi.

Scoor snel tickets, beleef het WK en schreeuw Nederland naar de titel!

 

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van het WK IJshockey

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Early Bird

Tot en met 1 januari kon u gebruik maken van de Early Bird.

Sluitingsactie:

Op vertoon van je entreekaart van de wedstrijd van Nederland – Australië heb je gratis toegang tot de wedstrijd Servië – IJsland en de sluitingsceremonie en huldiging op zondagavond.

Transactiekosten per order

Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 1,75 (E-ticket) of € 2,75 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

Rolstoelgebruiker

Indien u een rolstoelplaats met begeleider wilt boeken kunt u uitsluitend telefonisch reserveren via telefoonnummer: 0900- 9000 8000 (45ct/pm).

Locatie

IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3
5022 DA Tilburg

Organisatie

IJshockey Nederland

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Nederlandse IJshockeybond

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice