fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

YALFest NL 2019

We zijn er weer! In 2019 wordt voor de vierde keer YALFest NL georganiseerd: hét festival voor YA-lovers met masterclasses, vele activiteiten én internationale topauteurs. Onder andere Nic Stone, Benjamin Alire Saenz en Kristen Ciccarelli zijn aanwezig.

Het festival vindt plaats op zondag 21 april 2019 in Expo Hoevelaken. Jep, dat is Eerste Paasdag, maar dan ben je zeker vrij! De locatie heeft veel parkeergelegenheid en bevindt zich direct naast een treinstation.

Wat kun je verwachten van 2019?

Allereerst: heel veel boekenliefde natuurlijk! YALFest NL is een festival dat helemaal in het teken staat van YA en YA-fans (hoe oud of jong je ook bent). Twijfel je om alleen te komen? Zet een berichtje op Twitter of Facebook: vorig jaar zagen we dat er spontane YALFest-groepjes ontstonden!

Net als vorig jaar zijn er dit jaar weer:

  • Signeersessies: je krijgt natuurlijk de kans om je boeken te laten signeren door je lievelingsauteur(s)! Daarbij zit er van elke auteur een bookplate in je goodiebag.
  • Leuke workshops: wij zorgen wederom voor toffe en leerzame workshops. Dit jaar hoef je bij het kopen van je kaartje niet aan te geven welke workshop je wilt doen, dat komt later.
  • Een informeel avondprogramma: gezellig keuvelen met alle auteurs, dansen rond de piano of gewoon lekker kletsen met mede-booklovers. Wees er wel snel bij, want voor het intieme avondprogramma zijn slechts 200 tickets beschikbaar.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor YALfest NL in Expo Hoevelaken

Deel deze pagina

2024-06-16 02:17:14 2024-06-16 02:17:14 Europe/Amsterdam YALFest NL 2019

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Expo Hoevelaken
Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken NL

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice