Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

YALFest 2018

YALFest 2017 was zó LEUK! We doen het gewoon NOG EEN KEER!

In 2018 wordt voor de derde keer YalFest NL georganiseerd: een festival voor YA-lovers met workshops, vele activiteiten én internationale topauteurs. Onder andere Sarah Pinborough, Sara Holland en Taran Matharu zijn aanwezig.

Het festival vindt plaats op zondag 22 april 2018 in Studio’s Aalsmeer. Kom je met de trein? Bij het kopen van je YALFest-ticket is het mogelijk om voor een klein bedrag een kaartje te kopen voor de speciale YALFest-pendelbus die ’s ochtends en ’s avonds tussen station Hoofddorp en de studio’s heen en weer rijdt.

Wat kun je verwachten van 2018?

Allereerst: heel veel boekenliefde natuurlijk! YALfest NL is een festival dat helemaal in het teken staat van YA en YA-fans (hoe oud of jong je ook bent). Twijfel je om alleen te komen? Zet een berichtje op Twitter of Facebook: vorig jaar zagen we dat er spontane YALFest-groepjes ontstonden!

Net als vorig jaar zijn er dit jaar weer:

  • Signeersessies: je krijgt natuurlijk de kans om je boeken te laten signeren door je lievelingsauteur(s)! Daarbij zit er van elke auteur een bookplate in je goodiebag.
  • Leuke workshops: wij zorgen wederom voor toffe en leerzame workshops. Dit jaar hoef je bij het kopen van je kaartje niet aan te geven welke workshop je wilt doen, dat komt later.
  • Een informeel avondprogramma: gezellig keuvelen met alle auteurs, dansen rond de piano of gewoon lekker kletsen met mede-booklovers. Wees er wel snel bij, want voor het intieme avondprogramma zijn slechts 200 tickets beschikbaar.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Tickets.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Adresgegevens

Studio’s Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA AALSMEER

Bustickets

Bustickets beschikbaar op de volgende tijden:

Heenreis: 10.15u en terugreis 18.00u
Heenreis: 10.45u en terugreis 18.30u

Terugreis is afhankelijk van je heenreis. Je kunt geen tijden wisselen.
Wil je ’s ochtends gebruikmaken van de YALFest-pendelbus, maar blijf je voor het avondprogramma? ’s Avonds is uiteraard de gewone dienstregeling beschikbaar om je terug te brengen naar station Hoofddorp.
Opstappunt bussen: Station Hoofddorp
Prijs: € 3,06 inclusief €1,06 servicekosten

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Deel deze pagina
Klantenservice