Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zapp Sinterklaasfeest

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van ZAPP Sinterklaasfeest 2017

Verzilveren NS Spoordeelticket. Klik hier:
Zaterdag 15.00
Zondag 11.00
Zondag 15.00

Hét Sinterklaasfeest met de échte Sinterklaas!

Het ZAPP Sinterklaasfeest wordt ook dit jaar weer een groot feest waar het hele gezin naar uitkijken kan! Sinterklaas viert met al zijn pieten groots zijn verjaardag in de Jaarbeurs in Utrecht. Het ZAPP Sinterklaasfeest wordt gevierd op zaterdag 25 en zondag 26 november. Bestel snel je tickets want dit is een feestje die je niet wilt missen.

Sinterklaas viert dit feestje niet alleen! Onder andere zijn meidengroep K3, superheldin Mega Mindy, al zijn pieten, de bekende Zapp presentatoren en -acteurs er om er een nóg leuker feestje van te maken. Speciaal voor de allerkleinste onder ons laten de Zappelin vriendjes, namelijk Nijntje, Kikker en Bob de Bouwer hun feestneus zien!

Natuurlijk zijn er veel meer muzikale optredens en komen alle bekende Sinterklaasliedjes voorbij. Ben jij diegene die het hardst meezingt?!

Anderhalf uur voor dat het échte feest gaat beginnen ben je al van harte welkom in de voor ontvangst. Je kunt hier gezellig op de foto met alle verschillende vriendjes van Zappelin, een feestje bouwen met de Pieteband en piet zou piet niet zijn als hij niks lekkers bij zich heeft.

Wanneer het sinterklaasfeest is afgelopen is het stiekem nog niet echt afgelopen want alle kinderen ontvangen na afloop nog een heerlijke chocoladeletter.

Kortom; Kom het grootste familiefeest van het jaar meevieren in de Jaarbeurs met een voorstelling van maar liefst 90 minuten. Kinderen tot en met 1 jaar mogen zelfs gratis naar binnen, mits ze bij mama, papa, oma of opa op schoot mogen zitten.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt van ZAPP Sinterklaasfeest 2017

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Verzilveren NS Spoordeelticket. Klik hier:
Zaterdag 15.00
Zondag 11.00
Zondag 15.00
Het is drie keer feest!

Zaterdag 25 november 15.00 uur

Zondag 26 november 11.00 uur

Zondag 26 november 15.00 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

– De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten en er is geen pauze

– Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te boeken op 0900 – 9000 8000

– Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen mits ze op schoot zitten

– Kinderen t/m 12 mogen niet zonder begeleider(s) naar binnen

 

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Zapp Sinterklaasfeest
Zapp Sinterklaasfeest
Deel deze pagina
Klantenservice