fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Zoetermeer Panters

Vanwege Corona worden de tickets en seizoenkaarten geplaceerd verkocht. Wij proberen families bij elkaar te plaatsen. 
De keuze van de tickets en stoelkeuze van de seizoenkaarten gaat op volgorde van aanmelding. Wij streven ernaar het publiek zoveel mogelijk te spreiden in het Silverdome. 
Uiteraard moeten wij de regels volgen die de Overheid stelt aan toegang van wedstrijden en de placering van stoelen. 
De BeNeLeague heeft als eis gesteld dat je een Corona QR code moet tonen bij de toegang van de wedstrijden. Zonder goedgekeurde QR code (groene Vinkje) wordt de toegang tot de wedstrijden dus geweigerd.
Wedstrijdtickets geven recht op toegang tot de gekozen wedstrijd. Seizoenkaarten geven het recht op toegang voor alle thuiswedstrijden. Dus ook de oefenwedstrijden, de competitie- en bekerwedstrijden, én play-off. 
 
Mochten er gedurende het seizoen striktere maatregelen voor toeschouwers van sportwedstrijden worden ingevoerd door de Overheid, dan houden wij het recht voor de volgorde van aanmelding van seizoenkaarten toegang te verstrekken tot de wedstrijden. Seizoenkaarthouders krijgen dan voorrang ten opzichte van los te verkopen wedstrijdtickets. 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Zoetermeer Panters.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Silverdome Zoetermeer
Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer

Duo en Family seizoenkaart
Bezoek je de wedstrijden van Zoetermeer Panters met meerdere personen? Dan kun je nu extra voordelig seizoenkaarten aanschaffen.
DUO-ticket voor 2 personen: gebruik in de bestelmodule de promotiecode DUO om je met korting voor 2 personen een seizoenkaart aan te schaffen.
FAMILY-ticket voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen): gebruik in de bestelmodule de promotiecode FAMILY om je met korting voor 4 personen een seizoenkaart aan te schaffen.

Losse wedstrijdkaarten
Koop je een losse wedstrijdkaart, kies dan uit de optie volwassenen (€ 11,- p.p.) of kind t/m 15 jaar (€ 7,- p.p.).

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Zoetermeer Panters

Klantenservice