fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bigtwin Bikeshow & Expo

De Bigtwin Bikeshow & Expo is een jaarlijks terugkerend evenement dat de fascinerende wereld van custom bikes bij elkaar brengt. Het evenement trekt motorliefhebbers, custom bouwers, fabrikanten en enthousiastelingen vanuit heel Europa aan. Tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo worden opvallende en unieke custom bikes tentoongesteld, waarbij vakmanschap en innovatie samenkomen. Naast het bewonderen van de meest bijzondere creaties, kunnen bezoekers genieten van een groot aantal stands met merchandise, onderdelen, kleding en motorgerelateerde producten. Ontmoet gelijkgestemden en geniet van alles wat de custombikescene te bieden heeft.

Toegangsprijs
Dagentree voorverkoop € 19,50 (incl. ticketfee)
Dagentree deurverkoop € 21,50 (incl. ticketfee)
Passe-partout (3 dagen entree) € 35,00 (incl. ticketfee)
Kinderen t/m 12 jaar gratis entree

Honden aan de lijn zijn toegestaan, maar laat ‘m eerst even uit voordat je naar binnen gaat. Mocht het binnen onverhoopt toch misgaan, ruim dan zelf de boel even op.

Openingstijden
Vrijdag 3 november: 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 4 november: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 5 november: 10:00 – 17:00 uur

Parkeren
Expo Houten beschikt over een eigen parkeerplaats. Bezoekers kunnen zowel met de auto als met de motor gratis parkeren.
Naast de entree van Expo Houten zijn drie mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar.

Horeca
In het restaurant is een gevarieerde mix van (warme) maaltijden, snacks en drank verkrijgbaar. Ook op andere plaatsen zijn sfeervolle plekken ingedeeld waar je drank en snacks kunt bestellen.

Garderobe
De garderobe is in de centrale hal bij de hoofdingang. Voor €2,- per item wordt daar op je jas, helm en/of tas gelet.

Beurswijzer
Het beursmagazine is een praktisch boekje met informatie over de Bigtwin Bikeshow & Expo, inclusief plattegrond en standhouderslijst. Deze wordt gratis verstrekt bij de ingang en op de Bigtwin-stand.

Bigtwin Bikeshow & Expo
3, 4 en 5 november 2023
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Facebook: Bigtwin Custombike Magazine
Instagram: bigtwinmagazine

Info voor exposanten en bikeshow deelnemers
Organisator: Motor.NL Media Company
E-mail: bikeshow@bigtwin.nl
Phone: +31(0)6 39 55 77 07

Van MotorSale naar Bikeshow & Expo: 30 jaar in de ban van Custombikes
Het is 31 jaar geleden dat door Bigtwin voor het eerst een indoor-evenement werd georganiseerd. Onder de naam MotorSale was het Eindhovense Beursgebouw in december 1992 een weekend lang het trefpunt voor Harley- en chopperliefhebbers. Tegenwoordig is het een evenement van bijzondere allure, met duizenden bezoekers en vele – ook internationale – Bikeshowdeelnemers.

De bedoeling was dat er op de eerste MotorSale voornamelijk motoren verhandeld zouden worden, vandaar de gekozen naam. Maar door de jaren heen bleek dat er toch meer behoefte was aan het tentoonstellen van eigenbouw motoren met daaromheen aanverwante bedrijven en bedrijfjes, zoals chopper- en framebouwers, zadelmakers, airbrushers, onderdelenleveranciers, etc.

Meer toepasselijke naam
Na twee jaar verhuisde MotorSale naar Expo Houten en weer twee jaar later naar Autotron in Rosmalen. Intussen groeide het aantal bedrijven, maar ook particulieren, die de mooiste choppers bouwden en was de aanleiding om de eerste echte Bigtwin Bikeshow te organiseren.

Vanaf het begin was dit een groot succes en de naam MotorSale werd dan ook veranderd in de meer toepasselijke naam Bigtwin Bikeshow & Expo.

Na een aantal jaren begon de forse huurverhogingen van Autotron aan de begroting te knagen en werd uitgekeken naar een vervangende locatie. Na er een aantal te hebben bezichtigd, is uiteindelijk weer gekozen voor Expo Houten. Niet alleen vanwege de begrotingsvriendelijke condities, maar ook vanwege de centrale ligging.

2023 Jubileumjaar
Nog steeds wordt de Bigtwin Bikeshow & Expo gehouden in Expo Houten en is gegroeid naar een internationaal niveau. Het is op één na grootste indoor motor-evenement van Nederland en het enige op dit gebied in de Benelux.

Omdat de Bigtwin Bikeshow in 2020 niet doorging vanwege corona, wordt dit jaar het 30-jarig jubileum gevierd.

Dit vindt plaats op 3, 4 en 5 november, dan staat Expo Houten weer bol van de activiteiten, maar nu gestoken in een jubileumjasje. Een belangrijk onderdeel van de Bigtwin Bikeshow & Expo is nog steeds de internationale Bikeshow, met meer dan 100 custombikes in de spotlights. Zij strijden in 6 klassen om de vele kleine en grote prijzen, waaronder vouchers t.w.v. € 10.000 van hoofdsponsor Zodiac.

In de beurshallen vind je ook stands van custombikebouwers en kramen met onderdelen, kleding, gereedschap en lifestyle artikelen. Ook zullen de grote motorfietsmerken niet ontbreken.

Er zijn diverse demo’s en op het podium in het altijd gezellige Biker Café speelt een live band en kun je genieten van erotische acts. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken in het restaurant of op een van de terrassen. Kortom, een traditioneel feest der herkenning voor iedereen die gek is op de custombikewereld.

Zet alvast in je agenda!
De Bigtwin Bikeshow & Expo is een leuk en ontspannen weekend vol spektakel en unieke custombikes! Blok alvast het eerste weekend van november in je agenda!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Bigtwin Bikeshow & Expo 2023 in Expo Houten.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten, Holland

Honden aan de lijn zijn toegestaan, maar laat ‘m eerst even uit voordat je naar binnen gaat. Mocht het binnen onverhoopt toch misgaan, ruim dan zelf de boel even op.

Openingstijden
Vrijdag 3 november: 12:00 – 18:00 uur
Zaterdag 4 november: 10:00 – 17:00 uur
Zondag 5 november: 10:00 – 17:00 uur

Tijdens de boeking heb je de keuze voor een passe-partout die alle 3 de dagen geldig is, of een dagkaart waarop je op 1 dag naar keuze welkom bent.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Expo Houten

Bigtwin Bikeshow & Expo

Motor.NL Media Company

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice