Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FRIESIAN PROMS 2018

Let op dat je de juiste datum selecteert voor FRIESIAN PROMS!

Van 11 tot en met 13 januari 2018 vindt het Koninklijke Fries Paarden-Stamboek (KFPS) evenement Faderpaard 2018 plaats. Kortom: 3 dagen lang genieten van het Friese paard tijdens de HENGSTENKEURING en de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS

Korting leden KFPS

De kortingscode is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS of contact opnemen met de klantenservice.

Friesian Proms

Op 11 en 12 januari 2018 vindt FRIESIAN PROMS weer plaats. Twee bijzondere concert- en showavonden met een keur aan top artiesten, special effects en in de eerste plaats prachtige paardenacts. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Alessandro Safina, Douwe Bob en Elske deWall. Niet alleen zie je spectaculaire paardenoptredens van Gilles Fortier maar natuurlijk ook de glansrol van het prachtige Friese paard! De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ten slotte ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

VIP-loge

Beleef de show vanaf de VIP-loge, dan zijn er ruime plaatsen met een comfortabele stoel aan een tafel gereserveerd. Tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Net zoals vorig jaar zijn er alleen VIP plaatsen te bestellen voor de show op donderdagavond. Klik hier voor meer informatie.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Korting leden KFPS

De kortingscode is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS of contact opnemen met de klantenservice.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Faderpaard
Meest gestelde vragen
Hengstenkeuring
VIP
Deel deze pagina
Klantenservice