fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FRIESIAN PROMS

Let op dat je de juiste datum selecteert voor FRIESIAN PROMS!

Van 13 tot en met 15 januari 2022 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Na de afwezigheid van het publiek vorig jaar wordt het deze keer dubbel genieten!

Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

De kaartverkoop start donderdag 4 november om 09.00 uur speciaal voor u als Lid, Jeugdlid, Royal Friesian Friend of Donateur van het KFPS.

De kortingscode is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

FRIESIAN PROMS

Op donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2022 staan de fantastische concert- en showavonden op de agenda. Met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige acts met Friese paarden. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk en niet te vergeten The Dutch Tenors en Lunedi. De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Het geheel vormt een feest der herkenning voor elke muziek- en paardenliefhebber!

VIP-loge

Beleef de show vanaf de VIP-loge, dan zijn er ruime plaatsen met een comfortabele stoel aan een tafel gereserveerd. Tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Net zoals vorig jaar zijn er alleen losse VIP plaatsen te bestellen voor de show op donderdagavond. Deze kunt u via deze pagina bestellen.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor FADERPAARD.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

WTC Expo - Leeuwarden

donderdag 12-01-2023 | 20:30

Dit evenement is verplaatst naar 2023. Ticketkopers zijn op 24-11-2021 per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe tickets ontvangen.

WTC Expo - Leeuwarden

vrijdag 13-01-2023 | 20:30

Dit evenement is verplaatst naar 2023. Ticketkopers zijn op 24-11-2021 per mail op de hoogte gebracht en hebben nieuwe tickets ontvangen.

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Faderpaard

Hengstenkeuring

VIP

Deel deze pagina
Klantenservice