fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FRIESIAN PROMS

Let op dat je de juiste datum selecteert voor FRIESIAN PROMS!

Black Friday actie: Koop t/m 28 november tickets voor Friesian Proms donderdag met promotiecode BLACK22 en profiteer van 20% korting. Vul de code in na het selecteren van je vak! Tevens mag je dan op vertoon van je Friesian Proms tickets met de Black Friday actie ook gratis naar de Hengstenkeuring op donderdag.

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Na de afwezigheid van het publiek in de afgelopen twee wordt het deze keer driedubbel genieten!

Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

FRIESIAN PROMS

Op donderdag 12 en vrijdag 13 januari 2022 staan de fantastische concert- en showavonden op de agenda. Met een keur aan topartiesten, special effects en bovenal prachtige acts met Friese paarden. De muziek wordt vertolkt door bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland en onder begeleiding van The Symphonic Music Connection. Speciale gasten dit jaar zijn Waylon, Hans Klok en Samantha Steenwijk en niet te vergeten The Dutch Tenors en Sweet Serenada. De combinatie van prachtige klassieke muziek en popmuziek, special effects, gastartiesten en ons Friese paard wordt op deze manier in één en hetzelfde programma samengebracht.

Het geheel vormt een feest der herkenning voor elke muziek- en paardenliefhebber!

VIP-loge

Beleef de Friesian Proms vanaf de VIP-loge. Op donderdag- en vrijdagavond kunt u een comfortabele stoel aan een tafel reserveren, via de tickets hieronder. Op donderdagavond kunt u een gehele tafel reserveren, beschikbaar voor 6 personen, inclusief volledige service en diner. Deze kunt u via deze pagina bestellen.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor FADERPAARD.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Korting KFPS

Bent u lid, jeugdlid, friend of donateur van het KFPS? Dan heeft u recht op korting voor Friesian Proms tickets. U vindt uw unieke persoonlijke kortingscode in uw Mijn KFPS omgeving.

VIP-tafel

Op vrijdag 13 januari zijn er nog een aantal VIP-tafels beschikbaar. Je kunt een aanvraag voor een VIP-tafel indienen via de organisatie (KFPS). Vul daarvoor dit reserveringsformulier in en verstuurd dit naar het mailadres wat op het formulier staat.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Faderpaard

Hengstenkeuring

VIP

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice