Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FRIESIAN PROMS

Let op dat je de juiste datum selecteert voor FRIESIAN PROMS!

Van 9 tot en met 11 januari presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Drie dagen lang genieten van prachtige Friese paarden overdag tijdens de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

Korting leden KFPS

De kortingscode is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

FRIESIAN PROMS

5 jarig jubileum cadeau: Bij aankoop avondkaartje gratis entree tijdens Hengstenkeuring overdag

Op 9 en 10 januari spelen tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol tijdens de 5th Edition van de concert- en showavonden FRIESIAN PROMS 2020.

Ze delen de piste met bekende artiesten zoals DI-RECT leadzanger Marcel Veenendaal, The Broadway Brass band en The BlueBirds met zangeres Elske DeWall in hun midden. Naast een uitgebreide line-up van paarden optredens die u zeer zeker op bijzondere wijze zullen verrassen. De artiesten worden muzikaal begeleid door het orkest ‘The Symphonic Music Connection’ en het FRIESIAN PROMS koor. Daarnaast treden naast deze bekende artiesten ook andere artiesten en acts op, wat op een later moment aan de line-up wordt toegevoegd. Houdt daarvoor de line-up in de gaten via bijvoorbeeld de website en Facebook.

De FRIESIAN PROMS zijn elk jaar internationaal georiënteerd. Dit jaar de Franse paardenkunstenaar LORENZO, die ook wel The Flying Frenchman wordt genoemd met zijn 12(!) paarden.Uiteraard treden veel Friese paarden, ruiters en menners uit ‘eigen gelederen’ op tijdens de FRIESIAN PROMS – 5th Edition. Zij zorgen voor ‘de kers op de taart’. Zoals boven omschreven deels in combinatie met de artiesten die op beide avonden hun opwachting maken.

U gaat zonder twijfel weer een bijzondere avond beleven tijdens de 5th Edition van de FRIESIAN PROMS 2020.

VIP-loge

Beleef de show vanaf de VIP-loge, dan zijn er ruime plaatsen met een comfortabele stoel aan een tafel gereserveerd. Tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Net zoals vorig jaar zijn er alleen losse VIP plaatsen te bestellen voor de show op donderdagavond. Deze kunt u via deze pagina bestellen.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor FADERPAARD.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Kortingsactie

Profiteer nu t/m 2e kerstdag van 20% korting op de allerlaatste kaarten voor Friesian Proms op donderdag 9 januari.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

5 jarig jubileum cadeau: Bij aankoop avondkaartje gratis entree tijdens Hengstenkeuring overdag

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Faderpaard
Hengstenkeuring
VIP
Deel deze pagina
Klantenservice