fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

WK IJsspeedway

IJsspeedway Wereldkampioenschap in Thialf Heerenveen: Een spektakel op ijs

Het wereldkampioenschap ijsspeedway is een sensationeel evenement dat jaarlijks plaatsvindt in de geweldige ijshal Thialf Heerenveen. Dit spektakel op ijs trekt motorsportliefhebbers vanuit heel Europa en daarbuiten en biedt een onvergetelijke ervaring.

Extreme motorsport, 120 km/u en geen remmen
De coureurs racen op ijs met speciale motoren waarbij de banden zijn voorzien van spikes van 28 mm lang voor een optimale grip. Met enorme snelheden en plat door de bocht waarbij net stuur over het ijs gaat rijden deze waaghalzen hun heats.

Unieke sfeer en spannend tot het laatst
Het spektakel begint wanneer de brullende motoren weerklinken in de koude lucht van Thialf. Het stadion is gehuld in een witte baan met blauwe stropakken en hekken, wat bijdraagt aan de unieke sfeer van het evenement.
De coureurs zijn ’s werelds meest getalenteerde motorcoureurs die zij aan zij met elkaar strijden om als winnaar over de eindstreep te gaan. Kiest de rijder voor de binnenbocht of voor de buitenbocht en kan deze voor de andere uit de bocht komen. Dit maakt het extra uitdagend en spannend. Hierdoor wordt het publiek getrakteerd op opwindende races vol adrenaline en snelheid.

Het wereldkampioenschap wordt in Heerenveen beslist
Wie wordt de nieuwe wereldkampioen ijsspeedway 2024? Na een kwalificatie voorronde in Zweden en de eerste 2 wk finales in het zuid Duitse Inzell is het daarna de beurt aan Heerenveen voor de laatste 2 finaleronden.

Duizenden fans en jij kan erbij zijn!
Het evenement trekt duizenden enthousiaste fans en biedt een geweldige sfeer voor het delen van passie en vreugde.
Of je nu een fervent motorsportfan bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en opwindende ervaring, het FIM Icespeedway World Championship in Thialf Heerenveen is een evenement dat je niet mag missen. Kom en geniet van het brullende geluid van de motoren, de adrenaline verhogende races en de prachtige ambiance van Thialf, terwijl ’s werelds beste ijsspeedwaycoureurs strijden om de felbegeerde wereldtitel.

Dit is motorsport op zijn best, en het gebeurt allemaal op het ijs in Heerenveen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van WK IJsspeedway

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

LET OP: voor zitplaatsen geldt geen kindertarief; het kindertarief voor staanplaatsen geldt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Organisatie:
Motorclub Assen en Omstreken

Locatie:
Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Hotels

WK IJsspeedway

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice