Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

John West Live!

John West Live in Poppodium 013

Het neusje van de zalm.

Laat je niet misleiden! We hebben het hier over het onvervalste Haagse fenomeen van het Nederlandstalige lied. Op vrijdag 5 april 2019 keert John West terug in Poppodium 013 in Tilburg. Sinds West op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte veranderde hij eigenzinnig, met stijl en klasse, het Nederlandstalige populaire genre. Na diverse hit albums is het nu tijd voor de volgende stap;

Op veler verzoek, John West Live!

Een avondvullend programma onder begeleiding van zijn 8 koppige orkest East. Tijdens de tournee bezoekt John West alle windstreken van het land en worden niet alleen al zijn hits ingeblikt, maar zal hij fans en nieuwsgierigen verrassen met een muzikaal spektakel en een avond vol vermaak en entertainment. Als de award zou bestaan, dan was John West “The hardest working man in show business” en met deze mentaliteit verzorgt hij een onvergetelijke feestelijke avond op de klanken van zijn welbekende gipsy disco.

John West heeft de smaak voor het theater te pakken. Na de uitverkochte concerten in Breda en Tilburg, gaat de Haagse zanger op een heuse tournee door heel Nederland. “Het theater en de concertlocaties in Nederland zijn magisch voor mij. Het voelt geweldig om zo dicht bij de fans te zijn en samen een knalfeest te bouwen”. De koning van de disco gipsy beats won vorig jaar twee Buma Awards en tradt hiermee in de voetsporen van André Hazes, die een jaar eerder de prijzen in de wacht sleepte. “Op dit podium kan ik de mensen kennis laten maken met een andere kant van mezelf. Wat ik ga doen blijft nog even een verrassing. In ieder geval wordt ik bijgestaan door een geweldige entourage”.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van John West in samenwerking met Nationale Theaterkassa

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

In samenwerking met de Nationale Theaterkassa

Organisatie

Rocket Producties

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
John West
Deel deze pagina
Klantenservice