fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

John West

Na maanden van hard werken, wordt eindelijk een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Met trots presenteren we ‘JOHN WEST LIVE IN AHOY’. Samen met live band, een showballet en diverse verrassingen zal John West, op zaterdag 16 maart 2024, het magische podium van Ahoy betreden om zijn fans een onvergetelijke avond te bezorgen. Verwacht niet alleen zijn hits zoals ‘Lekker Ding’ en ‘Jouw Blik’, maar ook speciale productienummers die je zullen verrassen.

Sinds 2006 bouwt John gestaag aan zijn carrière en weet hij meer en meer de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Al vele jaren is John West een van de meest geboekte artiesten in Nederland en ook op Spotify bereikt hij gigantische aantallen streams met zijn muziek. Mede door grote solohits als ‘Jouw Blik’, ‘Wit Zwart’ en ‘Ome Jan’, enkele knallers van hits met rapper Lange Frans (o.a. ‘Lekker Ding’, ‘Blijf bij Mij’) en diverse andere succesvolle duetten met o.a. Bizzey, Wolter Kroes en Jan Smit werd hij een vaste waarde in het muzikale landschap van Nederland.

In 2018 deed hij een succesvolle tournee door de Nederlandse theaters. Ook op grote Nederlandse podia als ‘Het Muziekfeest van het Jaar’ en ‘Toppers in Concert 2022’ wist hij inmiddels eenieder te overtuigen met zijn unieke en kenmerkende stemgeluid in combinatie met zijn eigen sound. Steevast gaat het dak er af en worden zijn liedjes luidkeels meegezongen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels praten over een rasartiest met een grote schare vaste fans en een grote support in de Nederlandse horeca in binnen- en buitenland.  Tijd voor een feestje dus … JOHN WEST LIVE IN AHOY.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van John West Live in Ahoy.

Deel deze pagina

2024-03-16 20:15:00 2024-03-16 23:00:00 Europe/Amsterdam John West RTM Stage

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
RTM Stage
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

John West

RTM Stage

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice