fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Stars on Stage

Ben jij een liefhebber van musicals en wil je de allereerste opnamen bijwonen van een gloednieuw en groots opgezet musical programma voor RTL 4?

Dan is dit je kans!

Bekende Nederlanders uit zeer diverse hoeken, van hiphopper tot Olympisch sporter, worden door professionals uit de musicalwereld klaargestoomd voor de rol van hun leven: overtuigen en verrassen in een groot musical optreden. Met decors, kostuums, dansers en een streng panel dat hen beoordeelt.

Maar jij, de ware musicalfan, bepaalt uiteindelijk hun lot.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Stars on Stage.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Studio 11
Videostraat 11
1322 AA Almere NL

Bereikbaarheid
Wij adviseren u om met het OV naar onze locatie te reizen. Vanaf Station Almere Poort vertrekt ieder halfuur een bus. Plan uw reis via 9292.nl.

Komt u toch met de auto, dan kunt u parkeren in de wijk rondom de studio. Er bevindt zich een parkeerplaats ter hoogte van de Versterkerstraat en de kruising met de Antennestraat. Gelieve niet parkeren op de plaatsen van eetcafé De Zaak of Woonsquare.

Tijdstip
Graag verzoeken wij u om 18.00 uur aanwezig te zijn. In de studio is er de mogelijkheid om een kopje koffie, thee of fris te kopen. Ook zullen er kleine versnaperingen verkocht worden. In de studio kan alleen met pin betaald worden. De programmering start rond 19:30 uur en de opnames zullen rond 21:45 uur eindigen.
Let op: Na 19.30 uur kunnen we u geen toegang meer geven tot de opname.

Kleding
Wij verzoeken u vriendelijk om effen kleding aan te trekken. Dat wil zeggen liever geen drukke patronen, grote merken of ruiten en strepen.

Garderobe
Er is een onbewaakte garderobe aanwezig. Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de zaal.

Geen foto/video opnames
Het is helaas niet toegestaan om in de studio opnames en foto’s te maken. Content plaatsen op sociale media is ten strengste verboden.

Leeftijd
Geen toegang onder 13 jaar. Onder de 18 jaar met begeleiding.

Rolstoel
Let op: De doorgang van het decor is 1m breed.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Medialane

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice