Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

TOPPERS IN CONCERT

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt voor tickets van Toppers in Concert.

‘WILD WEST, THUIS BEST’ | JAN SMIT 4e TOPPER FORMATIE TOPPERS IN CONCERT

TOPPERS IN CONCERT / VRIJDAG 26 MEI & ZATERDAG 27 MEI 2017 / AMSTERDAM ARENA

VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017 nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger!

Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

VERBOD OP DRAGEN WAPEN GELIJKENDE ACCESOIRES
Wij willen u echter wel op wijzen dat het in en om de ArenA ten strengste verboden is accessoires
te dragen als lasso’s, klapper-, water-, of nep pistolen, bijlen, messen, pijl en boog etc.
Het is voor ordediensten en de politie moeilijk om onderscheid te maken en dat kan leiden tot vervelende incidenten en panieksituaties.
 
Toppers in Concert is het feest van verdraagzaamheid en verbroedering en laten we dat vooral zo houden!

We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

De voorpret kan weer beginnen! Dus pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen! Wie vindt de leukste en origineelste Wild West-outfit en accessoires! Ga op zoek naar die te gekke ‘over de top’ cowboyhoed, cowboylaarzen, holster, sheriff of cancan outfit, verentooi of  kom als sexy cowgirl ….. het kan niet ‘Over de Top’ genoeg!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar! Uiteraard staat deze nieuwste editie ook bol van de gastartiesten.

Luxe VIP arrangementen kun je via deze link reserveren.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Informatie

 

Locatie:
Amsterdam ArenA
ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam

Do you live abroad?
If you live abroad, you could buy your tickets via phone number: +3120- 79 75 464. You could only use this number if you call from another country. So you could not use this phone number if you live in Holland.

Rolstoel en begeleiders

De rolstoelplekken voor vrijdag en zaterdag zijn allemaal uitverkocht. U hoeft hiervoor geen telefonisch contact op te nemen. Wanneer u een melding maakt in onze online klantenservice zetten wij u op de wachtlijst voor het geval er nog plekken vrijkomen.

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd via 0900 – 0088 (45 ct p/m). De openingstijden van het call center zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten. Scootmobielen hebben geen toegang als de afmetingen groter zijn dan een rolstoel. Rolstoel- en begeleidersplaatsen kosten: € 50,- p.p.

Reserveringskosten
Alle vermelde ticketprijzen zijn exclusief servicekosten van € 3,95.

Transactiekosten per order:
€ 1,75 per order voor E-tickets
€ 3,50 per order voor tickets per post – LET OP! Tickets per post worden uiterlijk 1 week voor het evenement geleverd.

Overig
– Tickets worden geboekt op best available seat/best beschikbare plaatsen.
– Wij geven geen restitutie op reeds gedane reserveringen.
– Wij maken u erop attent dat dit het officiële verkooppunt is voor Toppers In Concert. Elders worden tickets aangeboden tegen onevenredighoge prijzen.
– Tickets mogen niet zonder toestemming van Toppers In Concert b.v. ingezet worden voor marketing doeleinden.
– De algemene voorwaarden van Ticketpoint en van Toppers in Concert zijn op uw reservering van toepassing.

Affiliates

Hotels
Webshop
Actie van de Dag
VIP-Arrangementen
Groepsreservering
Deel deze pagina
Klantenservice