fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

TOPPERS IN CONCERT

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Toppers in Concert.

Toppers in Concert is op veler verzoek terug naar de vertrouwde periode in het jaar; de start van de zomer! En dat het een mega editie gaat worden kunnen wij je verzekeren! Zomers, Groots en meeslepend in alle facetten. VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2024 in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Op VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024 barst de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert! Waan jezelf in het tropisch paradijs! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft. Daar is geen plaats voor zorgen en problemen. Wij nemen je mee naar de ideale vakantiebestemming, die een verlangen symboliseert van ontspanning, opwinding en het nastreven van geluk. Even ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven.

DRESSCODE
Voel je ook al zomerkriebels? Spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de brandende zon en zwoele zomeravonden…….bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! De dresscode: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST!

Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenkrans, een bikinitop met een rieten hoed? Wij laten ons graag door jullie verrassen. Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwets ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

SPECIALE GASTEN
Speciale gasten als o.aKRIS KROSS AMSTERDAM, VENGABOYSEMMA HEESTERS (o.a. Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen), OG3NEDONNIE (o.a. Bon Gepakt, Frans Duits), MARCO SCHUITMAKER (o.a. Engelbewaarder) en BOUKE (Elvis Tribute) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen!

De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste outfit! Ga je volledig ‘Over de Top’ of toch wat meer ingetogen. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s. We hebben samen een hoop in te halen dus stel ze maar alvast op de hoogte en zorg dat je er op tijd bij bent! Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, JAN SMIT en RENE FROGER samen met diverse speciale gasten, zorgen voor het meest ‘Over de Top’ Toppers feest!

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

OP LOCATIE

Ticketpoint is het gehele weekend aanwezig op locatie. Je kunt onze servicedesk op showdagen vinden in de stadionkassa, te vinden tussen Ingang C en Ingang D bij de Johan Cruijff ArenA. De servicedesk is op showdagen geopend van 14.00 tot 21.00 uur.

ENTREEPRIJZEN

€ 92 – Diamond business seats
€ 87 – Platinum staanplaats veld
€ 79 – Gold Zone 1 tribuneplaats
€ 69 – Gold Zone 2 tribuneplaats
€ 59 – Silver tribuneplaats
€ 69 – Rolstoel- en begeleidersplaatsen

DO YOU LIVE ABROAD?

If you live abroad, you can order your tickets online via the ‘fanverkoop’ button or via phone number: +3120- 262 21 41. You can only use this number if you call from another country. So you can’t use this phone number if you live in Holland or Belgium.

Onze Belgische fans kunnen online reserveren of telefonisch reserveren via 0900 – 408 804 (60 ct p.m.) Let op! Dit nummer is alleen vanuit België te bereiken!

ROLSTOEL EN BEGELEIDERS

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend via ons contactformulier worden gereserveerd. In ieder geval dient iedere rolstoelgebruiker een begeleider mee te nemen. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart toe te laten. Scootmobielen krijgen geen toegang als de afmetingen groter zijn dan die van een rolstoel.

GROEPSRESERVERINGEN

Wilt u met meer dan 20 personen Toppers in Concert bezoeken? Laat hier uw contactgegevens achter in ons contactformulier, dan bekijken wij de mogelijkheden.

RESERVERINGSKOSTEN

Alle genoemde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten à € 6,00 per ticket en exclusief administratiekosten

ADMINISTRATIEKOSTEN

€ 4,00 per order

OVERIGE

– Tickets worden geboekt op best available seat/best beschikbare plaatsen.
– Wij geven geen restitutie op reeds gedane reserveringen.
– Wij maken u erop attent dat dit het officiële verkooppunt is voor Toppers In Concert.
Elders worden tickets aangeboden tegen onevenredig hoge prijzen.
– Tickets mogen niet zonder toestemming van Toppers In Concert b.v. ingezet worden voor commerciële verkoop en marketing doeleinden.
– De algemene voorwaarden van Ticketpoint en van Toppers in Concert zijn op uw reservering van toepassing.

Extra’s

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Toppers in Concert

Webshop

Groepsreservering

Rolstoelplaatsen

Arrangementen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice