Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

TOPPERS IN CONCERT

Heb je nog vragen? Vanaf 14.00 uur is de Stadionkassa van de Amsterdam ArenA geopend!
‘HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR’

 

PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’

VRIJDAG 25 MEI & ZATERDAG 26 MEI 2018 / AMSTERDAM ARENA
MET O.A. SNAP! & RIGHT SAID FRED

Toppers Circus is coming to Town!!! VRIJDAG 25 & ZATERDAG 26 MEI 2018, de 14e ArenA-editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en kersverse Topper … Jan Smit!

Het thema voor Toppers in Concert 2018 is PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’. Zie jij het al voor je? Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak! Jazeker, het feest van het jaar komt er weer aan! We gaan weer uit volle borst meezingen en swingen op ’s werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Speciale gasten als o.a. SNAP! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) en RIGHT SAID FRED ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ) maken het Toppers feest compleet! Dit mag je niet missen! De dresscode is PRETTY IN PINK.

De voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste Pinky-outfit en accessoires! Ga je mee in de stijl van het ‘over de top’ pink circus of toch wat meer ingetogen in het roze …. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en JAN SMIT samen met diverse speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar!

TOPPERS FANZONE

Iedere middag zijn alle Toppers Fans van harte welkom op de Toppers Fanzone gelegen net buiten het stadion op een speciaal evenemententerrein. De Toppers Fanzone wordt ingericht als groot Horecaplein met diverse eet- en drinkgelegenheden en een fantastisch podium. Gedurende de warming up voor de concerten kan men genieten van diskjockeys en optredens van diverse artiesten. Het plein is gratis toegankelijk voor alle Toppers fans en is gelegen direct naast het stadion in het ArenA Park aan de ArenA Boulevard in Amsterdam.

Kortom; begin je bezoek aan Toppers in Concert goed en kom ’s middags gezellig naar de Toppers Fanzone waar het feest al vroeg gaat beginnen. Ontwijk de avondspits naar de Amsterdam ArenA en maak er een gezellige dag uit van! De Toppers Fanzone is geopend tot 19.00 uur, het moment dat de poorten van de Amsterdam ArenA open gaan.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

DO YOU LIVE ABROAD?

If you live abroad, you could buy your tickets via phone number: +3120- 262 21 41. You could only use this number if you call from another country. So you could not use this phone number if you live in Holland.

Onze Belgische fans kunnen reserveren via 0900 – 408 804 (50 ct p.m.) Let op! Dit nummer is alleen vanuit België te bereiken!

ROLSTOEL EN BEGELEIDERS

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd via 0900 – 0088 (45 ct p.m). De openingstijden van het call center zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderticket nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten. Scootmobielen hebben geen toegang als de afmetingen groter zijn dan een rolstoel.

Cadeauverpakking

Wil jij iemand verrassen met tickets voor Toppers in Concert? Laat dan tickets bezorgen in de PRETTY IN PINK ‘THE CIRCUS EDITION’ cadeauverpakking!

OVERIG

–  Voor het reserveren van tickets geldt er een maximum van 20 tickets per order.
– Tickets worden geboekt op best available seat/best beschikbare plaatsen.
– Wij geven geen restitutie op reeds gedane reserveringen.
– Wij maken u erop attent dat dit het officiële verkooppunt is voor Toppers In Concert.
Elders worden tickets aangeboden tegen onevenredig hoge prijzen.
– Tickets mogen niet zonder toestemming van Toppers In Concert b.v. ingezet worden voor marketing doeleinden.

Affiliates

Hotels
Veelgestelde vragen
Arrangementen
Groepsreservering
Rolstoelplaatsen
Toppers in Concert
Webshop
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Jumbo Actie 27 Mei
Parkeren
Deel deze pagina
Klantenservice