Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toxic Fetishparty

Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of…

Toxic Fetishparty nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer of latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES…

De sfeer op Toxic is bijzonder te noemen. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Hier geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; men is down to earth en weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Daar hebben ze op Toxic ook geen shows voor nodig; dat kunnen ze zelf wel.

In de DHG Tilburg is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten.

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie DHG Tilburg,  in het hart van Tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, te flirten, dansen en te socializen.

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste dance & play areas. De spannendste rope arts.

Naast de 4 dance areas, een dungeon en de Rope area is er meer bij Toxic; het nachtwacht café, een royale omkleedruimte met voldoende lockers. Bij binnenkomst het zwoele vintage standje van Latex Loving, een sfeervolle fetish photobooth, kleding en gadgets stands van Mad Men partykleding en On Top Of Love.
4 dance areas, Deep House, Dirty Sound, Lounge & Toxic main.

Laat je verrassen door fantastische dj’s die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie!

Dresscode:

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex. Niets meer.. niets minder!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Toxic Fetishparty in DHG Tilburg

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

DHG Tilburg

zaterdag 24-10-2020 | 20:30

€ 37,30 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,30 servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,85 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2020-10-24 20:30:00 2020-10-25 02:00:00 Europe/Amsterdam Toxic Fetishparty DHG Tilburg
Toxic 24-10-2020

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

DHG Tilburg
Heuvelring 35, 5038 CJ Tilburg NL

Verplaatsing Toxic

In verband met de geldende Corona-maatregelen gaat Toxic in het voorjaar niet door. Ticketkopers kunnen hun huidige tickets gebruiken om het evenement te bezoeken op 24 oktober 2020. Het reclameren van ticketgelden was mogelijk t/m woensdag 01 april 2020. Heeft u uw ticketgelden nog niet gereclameerd, dan is dat niet meer mogelijk.

Verplaatsing Toxic

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
De Heuvel Gallery
Toxic Fetishparty
Gastenlijstticket 30 maart
Deel deze pagina
Klantenservice