Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toxic Fetishparty

Toxic Fetishparty nodigt jou uit te komen dansen, stralen en verleiden! Straal in creaties van leer, lak, rubber/latex en voel je trots. Binnen deze life style is trots immers een gemeen goed. Wat is er nou mooier dan dat jij kan stralen van trotsheid? Puur omdat jij jezelf kan zijn en geaccepteerd wordt met jouw unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES.

De sfeer op Toxic Fetishparty is bijzonder te noemen. Er hangt een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Géén pretentieuze atmosfeer en arrogantie, down to earth en weten hoe een feestje gebouwd moet worden! Tijdens de Toxic Fetishparty zijn er daarom geen shows nodig; dat kunnen wij zelf wel. De Brabantse fetish scene is er uitbundig genoeg voor!

De Heuvel Gallery

In de Heuvel Gallery is het heerlijk om rond te dwalen. Er zijn op verschillende niveaus een veelheid van ruimtes. Elke area met een andere sfeer en chemie. Een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, flirten en socializen.

Toxic Fetishparty Main Stage

Laat je verrassen door fantastische DJ’s die er elke editie weer een TOP avond en nacht van maken.

Dirty Sound Area

Niemand minder dan Pedro en Vitto zijn samen resident bij Toxic Fetishparty. Een echte must voor iedereen!

Deep House Area

Op de eigentijdse Deep House Sound van niemand minder dan Tony B wordt je meegenomen. Met een heerlijk herkenbare vocal van vroeger en nu! De uitdaging om te ervaren.

Chill Area

In de relaxte chill area kun je genieten van onder andere een stijlvolle muziekkeuze en een gezellige bar. Om een aangename exclusieve ambiance te creëren speelt DJ REM in op de sfeer én brengt jou naar hogere sferen.

Rope Art

Jimmys Ropes Art neemt jullie mee in een wereld van magie en esthetiek.

Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Touw kan gebruikt worden om emotioneel contact te maken met je partner en om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Je kunt natuurlijk ook touw gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk!

Dus vertel ons.. Laat jij je verleiden of verleid jij iemand? Beveel jij of….?

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Toxic Fetishparty in De Heuvel Gallery

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Heuvel Gallery

zaterdag 24-03-2018 | 20:30

€ 36,25 | Entree

Prijzen zijn inclusief € 1,25 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 1,85 (E-ticket) of € 2,85 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2018-03-24 20:30:00 2018-03-25 04:00:00 Europe/Amsterdam Toxic Fetishparty De Heuvel Gallery
Locatie

De Heuvel Gallery
Heuvelring 37, 5038 CJ Tilburg NL

Hotels
Webshop
De Heuvel Gallery
Toxic Fetishparty
Deel deze pagina
Klantenservice