fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toxic Fetishparty

Toxic fetishparty TIME OUT!!!

Maar dan géén PAUZE!!!

Toxic fetishparty @ TIME OUT te Gemert!

Andere geweldige locatie, meer mogelijkheden, je vertrouwde feest

Aan inspiratie geen gebrek. Op een andere locatie hartje Brabant, met vele nieuwe ideeën en een creatieve crew gaat dit alles een positieve impuls aan ons feest geven.

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: mooie locatie, in het hart van Brabant met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, te flirten, dansen en te socializen.

Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of…

Toxic nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

Straal in je creaties van lak, leer of latex en voel je trots. Trots is immers een gemeengoed binnen deze unieke Life Style en wat is er nou mooier dan iemand die straalt van trots, omdat hij of zij zichzelf kan zijn en geaccepteerd kan worden met al zijn of haar unieke gewoontes, gevoelens, voorliefdes en FETISHES…

Bij Toxic is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten.

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste dance & play areas. De spannendste rope art en fantastische dj’s die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie!

Dresscode:
TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex. Niets meer.. niets minder!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Toxic Fetishparty

 

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

DHG Tilburg

zaterdag 25-03-2023 | 20:30

€ 40,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,85 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2023-03-25 20:30:00 2023-03-26 04:00:00 Europe/Amsterdam Toxic Fetishparty DHG Tilburg

Time Out Gemert

zaterdag 16-09-2023 | 21:00

€ 40,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,85 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2023-09-16 21:00:00 2023-09-17 04:00:00 Europe/Amsterdam Toxic Fetishparty Time Out Gemert

Locatie 25-03-2023:
DHG Tilburg
Heuvelring 35
5038 CJ Tilburg NL

Locatie 16-09-2023:
Time Out Gemert
Handelseweg 11
5423 SB Gemert

Wij zullen de intieme Toxic sfeer altijd waarborgen. Het is niet onze intentie om veel te groeien in bezoekers aantallen, maar als je binnen enkele dagen uitverkocht bent is het voor veel mensen jammer die mis grijpen. Ook die willen we de mogelijkheid bieden om Toxic te bezoeken. Wij kunnen jullie nu meer ruimte bieden, en meer ruimte en comfort bij de lockers. Een royale main-area met voor iedereen toegankelijk vip dek, sfeervolle pub en gave techno-area zodat jullie daar ook iets meer bewegingsvrijheid hebben. De capaciteit van Time-Out is 2000 pers. De naastgelegen evenementenhal NeXt met een capaciteit van 3000 pers. zal geen onderdeel van Toxic zijn.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

De Heuvel Gallery

Toxic Fetishparty

Time Out Gemert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice