fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

UNIS Flyers Heerenveen

UNIS FLYERS
UNIS Flyers strijdt op het hoogste niveau van Nederland en België: De BeNe-League. In de afgelopen 50 jaar is de club uitgegroeid tot een ijshockeybolwerk, met Thialf als thuisbasis. Met maar liefst 13 bekertitels, 10 landskampioenschappen en 2 BeNe-League titels is UNIS Flyers één van de meest succesvolle ijshockeyclubs in Nederland. Mis geen enkel moment van de actie en beleef de spanning van het ijshockey live in Thialf. Spectaculaire reddingen, krachtige checks, prachtige doelpunten, gejuich en gezang. Om de eer, om de prijzen. Elke week zit je op het puntje van je stoel.
PLAY-OFFS
UNIS Flyers heeft zich wederom weten te plaatsen voor de Play-offs van de BeNe-League. In de spannende laatste weken van het seizoen wordt in de Play-offs gespeeld om de titel.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers in Thialf Heerenveen

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Huisreglement Thialf


Regels rond het stadionbezoek
Het veiligheidsbeleid van de UNIS Flyers en Thialf is er op gericht om wedstrijdbezoek voor álle supporters op een klantvriendelijke, veilige- en ongestoorde manier te laten verlopen. Wangedrag, geweld en overlast horen hier niet bij.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat men zich aan de geldende regels houdt. Supporters die deze regels overtreden en daarmee de veiligheid van andere supporters, het belang van de UNIS Flyers of het ijshockey in het algemeen schaden of voor overlast zorgen, kunnen dan ook rekenen op een sanctie.

Tips voor publiek:

– Behandel iedereen op de wijze waarop je zelf behandeld wilt worden.
– Gedraag je fatsoenlijk tegenover tegenstanders en scheidsrechters; ook als deze in jouw     ogen een fout maken.
– Behandel alle vrijwilligers met respect.

 Het is verboden om:

– Voorwerpen het stadion in te brengen, dan wel voorhanden of in bezit te hebben zoals flessen, glaswerk, stokken en licht met een gebundelde straal.
– Bier en andere blikjes/flesjes drank mee te nemen in het stadion.
– Om één of meer trommel(s), fluitje(s), vuvuzela(s) en daarmee vergelijkbare instrumenten in het stadion mee te brengen en in bezit te hebben zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de UNIS Flyers

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Unis Flyers

Unis Flyers

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice