Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

UNIS Flyers Heerenveen

Sinds de oprichting in 1967 won UNIS Flyers negenmaal de landstitel. Er waren zeven opeenvolgende kampioenschappen van 1977 tot en met 1983 in de Eredivisie, in 2016 als hoogst geëindigd Nederlands team in de BeNe-league (verliezend finalist) en in 2017 als overwinnaar in de Final Four om het landskampioenschap. De nationale beker werd twaalf keer gewonnen, en de eindzege in de BeNe-league eenmaal. Het eerste team wordt sinds 2013 gesponsord door UNIS Group, waardoor het in de competitie uitkomt als UNIS Flyers.

Competitie UNIS Flyers

Seizoen 2017 – 2018 wordt een bijzonder seizoen voor UNIS Flyers, want de club zal haar 50-jarig bestaan gaan vieren! Vanaf nu kun je alle bekerwedstrijden en competities bijwonen. UNIS Flyers Heerenveen is kortom een van de top ijshockey clubs in Nederland. Ben jij fan? Zorg dat je geen wedstrijd mist.

Beker van Nederland

UNIS Flyers is in Poule A ingedeeld en zal met Tilburg Trappers, LACO Eaters Limburg en Silverdome Panters Zoetermeer, AHOUD Devils Nijmegen gaan uitmaken wie er doorstromen naar de halve finale. Poule B bestaat uit de teams van Den Haag, Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven.

BeNe-League

In de BeNe-League komen dit seizoen 13 teams uit. Alle teams zullen eenmaal thuis en uit tegen elkaar spelen. De beste acht teams kwalificeren zich voor de play-offs en zullen gaan strijden om de titel.

De beste vier Nederlandse teams tijdens de reguliere BeNe-League competitie plaatsen zich voor de Final Four. Tijdens dit weekend spelen deze teams een halve finale op zaterdag en de winnaars plaatsen zich voor de finale om het Nederlands Kampioenschap op zondag.

Nieuws

De speeldata voor de halve finale serie in de Bekercompetitie tussen UNIS Flyers en Eindhoven Kemphanen is bekend. Op zaterdag 30 december om 20:30 uur is het eerste duel in Heerenveen. Het tweede duel wordt op 3 januari gespeeld in Eindhoven.

De winnaar van de halve finale plaatst zich voor de bekerfinale. Daarin is of Hijs Hokij Den Haag of Eaters Geleen de tegenstander. Deze ploegen nemen het tegen elkaar op in de andere halve finale.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers in Thialf Heerenveen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Exclusief € 0,95 – € 2,75 bank/verzendkosten per order.
Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Huisreglement Thialf


Regels rond het stadionbezoek
Het veiligheidsbeleid van de UNIS Flyers en Thialf is er op gericht om wedstrijdbezoek voor álle supporters op een klantvriendelijke, veilige- en ongestoorde manier te laten verlopen. Wangedrag, geweld en overlast horen hier niet bij.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat men zich aan de geldende regels houdt. Supporters die deze regels overtreden en daarmee de veiligheid van andere supporters, het belang van de UNIS Flyers of het ijshockey in het algemeen schaden of voor overlast zorgen, kunnen dan ook rekenen op een sanctie.

Tips voor publiek:

– Behandel iedereen op de wijze waarop je zelf behandeld wilt worden.
– Gedraag je fatsoenlijk tegenover tegenstanders en scheidsrechters; ook als deze in jouw     ogen een fout maken.
– Behandel alle vrijwilligers met respect.

 Het is verboden om:

– Voorwerpen het stadion in te brengen, dan wel voorhanden of in bezit te hebben zoals flessen, glaswerk, stokken en licht met een gebundelde straal.
– Bier en andere blikjes/flesjes drank mee te nemen in het stadion.
– Om één of meer trommel(s), fluitje(s), vuvuzela(s) en daarmee vergelijkbare instrumenten in het stadion mee te brengen en in bezit te hebben zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de UNIS Flyers

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Unis Flyers
Unis Flyers
Deel deze pagina
Klantenservice