fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

UNIS Flyers Heerenveen

UNIS FLYERS
Het topteam van UNIS Flyers komt uit de BeNe-League: het hoogste niveau in Nederland en België. De afgelopen 50 jaar is de club uitgegroeid tot een ijshockeybolwerk, met Thialf als thuisbasis. Met 12 bekertitels, 9 landskampioenschappen en 1 BeNe-League titel is UNIS Flyers één van de meest succesvolle ijshockeyclubs in Nederland.SEIZOENSKAART
Met een seizoenskaart mist u geen enkele thuiswedstrijd van de UNIS Flyers. Topsporters strijden heldhaftig om de puck. Met spectaculaire goal saves, keiharde bodychecks, schitterende goals, gejuich en gezang. Als ijshockeyfan wilt u dit spektakel niet missen! Met een seizoenskaart heeft u toegang tot alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers. Dit is inclusief play-offs, een eventuele Ron Berteling Schaal of door de NIJB georganiseerde wedstrijden voor het seizoen 2022-2023.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers in Thialf Heerenveen

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Shirt of Sjaal

Heb jij een seizoenkaart besteld inclusief shirt of sjaal? Geef dan via dit formulier door wat voor soort shirt of sjaal je wilt ontvangen.

Huisreglement Thialf


Regels rond het stadionbezoek
Het veiligheidsbeleid van de UNIS Flyers en Thialf is er op gericht om wedstrijdbezoek voor álle supporters op een klantvriendelijke, veilige- en ongestoorde manier te laten verlopen. Wangedrag, geweld en overlast horen hier niet bij.

Om dit te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat men zich aan de geldende regels houdt. Supporters die deze regels overtreden en daarmee de veiligheid van andere supporters, het belang van de UNIS Flyers of het ijshockey in het algemeen schaden of voor overlast zorgen, kunnen dan ook rekenen op een sanctie.

Tips voor publiek:

– Behandel iedereen op de wijze waarop je zelf behandeld wilt worden.
– Gedraag je fatsoenlijk tegenover tegenstanders en scheidsrechters; ook als deze in jouw     ogen een fout maken.
– Behandel alle vrijwilligers met respect.

 Het is verboden om:

– Voorwerpen het stadion in te brengen, dan wel voorhanden of in bezit te hebben zoals flessen, glaswerk, stokken en licht met een gebundelde straal.
– Bier en andere blikjes/flesjes drank mee te nemen in het stadion.
– Om één of meer trommel(s), fluitje(s), vuvuzela(s) en daarmee vergelijkbare instrumenten in het stadion mee te brengen en in bezit te hebben zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de UNIS Flyers

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Unis Flyers

Unis Flyers

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice