Gehoorbeschermers Earproof protect ER20 flat

20,00

Op iedere werkdag voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Op voorraad

Categorie:

Product Description

De Earproof Protect ER20 flat zijn gehoorbeschermers die je goed tegen overmatig omgevingsgeluid beschermen en ze zorgen ervoor dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de muziek. Dankzij het speciale geluidsfilter wordt de klank van het omgevingsgeluid en spraakverstaanbaarheid nauwelijks aangetast. Ideaal dus voor iedereen die een concert bezoekt. De Earproof Protect ER20 flat zijn de beste herbruikbare...

Lees verder

De Earproof Protect ER20 flat zijn gehoorbeschermers die je goed tegen overmatig omgevingsgeluid beschermen en ze zorgen ervoor dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de muziek.

Dankzij het speciale geluidsfilter wordt de klank van het omgevingsgeluid
en spraakverstaanbaarheid nauwelijks aangetast. Ideaal dus voor iedereen die een concert bezoekt.

De Earproof Protect ER20 flat zijn de beste herbruikbare gehoorbeschermers ter wereld.

Je wilt goed zorgen voor je oren, en kunnen blijven genieten van muziek op lange termijn. Dit doe je door het dragen van de juiste gehoorbeschermers. Zelfs als je een uur op een festival of concert bent, worden je oren al aardig belast. Het is verstandig om gehoorbescherming te dragen wanneer je regelmatig in aanmerking komt met harde muziek of geluid. Er zijn verschillende voordelen voor het dragen van oordoppen: je beschermt je oren tegen hard geluid, je kunt beter en langer genieten van muziek en je kunt je beter concentreren zonder snel moe te worden.

Earproof oordoppen zijn ontwikkeld in Nederland. Uiteraard op basis van innovatieve technologie en een moderne vormgeving. In de gehoorbeschermers van Earproof zit een speciale muziekfilter die ervoor zorgt dat omgevingsgeluiden worden gefilterd en de kwaliteit van muziek ongeschonden blijft.

Bestel nu snel deze oordoppen om je gehoor te beschermen!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gehoorbeschermers Earproof protect ER20 flat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *