René Froger – Froger

15,24

Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis.

Froger zingt over alle facetten van het leven Liefde, Leven, Verlies en Vriendschap waardoor dit schitterende meesterwerk iedereen zal aanspreken.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: ,

Product Description

Rene Froger - Froger. Met de single ‘K Heb Je Lief, welke rond zijn 50-ste verjaardag uitkwam gaf hij al een voorproefje van dit waanzinnige Nederlandstalige pop album. De single “Ogen Weer Geopend” scoorde zeer goed in de hitlijsten. Naast beide bovengenoemde nummers schreef Rene het prachtige “Heden Kruist Het Verleden” voor zijn ouders en zingt hij een duet met Jeroen van der Boom getiteld “Vrienden”. Ook het gevoelige...

Lees verder

Rene Froger – Froger. Met de single ‘K Heb Je Lief, welke rond zijn 50-ste verjaardag uitkwam gaf hij al een voorproefje van dit waanzinnige Nederlandstalige pop album. De single “Ogen Weer Geopend” scoorde zeer goed in de hitlijsten. Naast beide bovengenoemde nummers schreef Rene het prachtige “Heden Kruist Het Verleden” voor zijn ouders en zingt hij een duet met Jeroen van der Boom getiteld “Vrienden”. Ook het gevoelige nummer “Vader en Zoon” zal bij vaders de gevoelige snaar raken. Froger zingt over alle facetten van het leven Liefde, Leven, Verlies en Vriendschap waardoor dit schitterende meesterwerk iedereen zal aanspreken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “René Froger – Froger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *