Danny de Munk Mijn Levenslied

11,99

Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis.

Vorig jaar vierde Danny de Munk onder het toeziend oog van ruim 5.000 fans zijn 30-jarig jubileum in de Heineken Music Hall. De populaire volkszanger is sinds zijn nummer-1 hit “Ik voel me zo verdomd alleen” (1984) niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. In de jaren 90 scoorde de Munk grote hits met “Mijn stad“, “Mengelmoes” en natuurlijk “Vrienden voor het Leven“. Aansluitend speelde Danny in diverse grote musicals zoals “Les Misérables”,  “De Jantjes” en het zeer succesvolle “Ciske de Rat” om vervolgens 5 jaar geleden, in 2008, zijn muzikale carrière weer nieuw leven in te blazen met de single “Het levende bewijs“. De daarop volgende releases werden allemaal goed ontvangen met een Gouden Plaat voor het album “Hart en Ziel” als resultaat.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Product Description

Danny de Munk Mijn Levenslied CD Inmiddels is de Munk weer terug te vinden in het theater samen met Henk Poort en trekt de voorstelling "Jeugdherinneringen" volle zalen. De tournee is zelfs zo populair dat het duo inmiddels, na twee theatertournees, een speciaal Jeugdherinneringen concert in Paradiso Amsterdam zal geven.
Lees verder

Danny de Munk Mijn Levenslied CD
Inmiddels is de Munk weer terug te vinden in het theater samen met Henk Poort en trekt de voorstelling “Jeugdherinneringen” volle zalen. De tournee is zelfs zo populair dat het duo inmiddels, na twee theatertournees, een speciaal Jeugdherinneringen concert in Paradiso Amsterdam zal geven. Koop hier uw kaarten.

Ook op muzikaal gebied gaat het de zanger voor de wind. Bijna 30 jaar na zijn allereerste nummer-1 hit “Ik voel me zo verdomd alleen” staat de Munk wederom aan top in de hitlijsten met zijn single “Tuig van de Richel“. Het idee voor de single is ontstaan tijdens de opnames van het populaire tv-programma “Ali B op Volle Toeren” waarin bekende Nederlandse artiesten samen met een rapper een remake maken op een gouwe ouwe.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Danny de Munk Mijn Levenslied” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *