Toppers in Concert 2018 3CD

14,98

‘Pretty In Pink ‘The Circus Edition’

Artiest(en)                                  : Toppers
Label                                            : Nrgy Music
Configuratie                               : CD
Aantal stuks in verpakking      : 3 disks
Taal                                              : Nederlands

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product Description

Toppers in Concert 2018 – Pretty In Pink ‘The Circus Edition’ Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei is de 14e ArenA editie van het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar. De Pretty In Pink ‘The Circus Edition’ met de Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en kersverse Topper Jan Smit! Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en...

Lees verder

Toppers in Concert 2018 – Pretty In Pink ‘The Circus Edition’
Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei is de 14e ArenA editie van het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar. De Pretty In Pink ‘The Circus Edition’ met de Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en kersverse Topper Jan Smit! Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak. Op het feest van het jaar gaan we weer uit volle borst meezingen en swingen op ‘s-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Speciale gasten als SNAP! (‘Rhythm Is A Dancer’, ‘The Power’, ‘The First The Last Eternity’) en RIGHT SAID FRED ( ‘I’m Too Sexy’, ‘Don’t Talk Just Kiss’ ) maken het Toppers feest compleet. Nagenieten van het grootste feest van het jaar kan met de CD, DVD of Blu-ray!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toppers in Concert 2018 3CD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…