Toppers in Concert 2DVD 2017

17,98

PRE-ORDER NU DE TOPPERS IN CONCERT 2017 CD!

 

VERWACHTE RELEASEDATUM: EIND SEPTEMBER!

Op voorraad

Product Description

Toppers in Concert 2CD 2017, de 13e editie van het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar met toppers ‘Gerard Joling * Jeroen van der Boom * Rene Froger én Jan Smit’. WILD WEST, THUIS BEST. De Toppers nemen je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD...

Lees verder

Toppers in Concert 2CD 2017, de 13e editie van het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar met toppers ‘Gerard Joling * Jeroen van der Boom * Rene Froger én Jan Smit’. WILD WEST, THUIS BEST.

De Toppers nemen je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon.

Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toppers in Concert 2DVD 2017” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…