Toppers in Concert DVD 2016 Blu Ray

21,98

Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis.

Uitverkocht

Product Description

Toppers in Concert DVD 2016 Blu Ray de 'ROYAL NIGHT OF DISCO'. Op zowel de CD, DVD als BLUE-RAY is het complete concert te vinden. Samen drie avonden terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van 'Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar' was er weer één om in te lijsten! De tijd van 'Saturday Night Fever', verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke,...

Lees verder

Toppers in Concert DVD 2016 Blu Ray de ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’.

Op zowel de CD, DVD als BLUE-RAY is het complete concert te vinden.

Samen drie avonden terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ was er weer één om in te lijsten!

De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Ook dit jaar tijdens ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ was het weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De beste discoknallers vormden de rode draad maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, werden ook de andere genres niet vergeten! De fantastische gasten George McCrae, Dolly Dots, Glennis Grace, Big Black & Beatiful, Robin S., Rick Astley, 2 Brothers on the 4th Floor en Nederlandse Seventies iconen Ad Visser & Penney de Jager namen ons mee terug naar ver vervlogen jaren. Voor velen een avond vol ‘jeugdsentiment’ en mooie herinneringen!

Jullie, ons publiek,maakten het feest weer compleet. Wat een energie!

Ook willen wij graag de honderden medewerkers voor en achter de schermen bedanken voor hun inzet. Ga nu met ons mee naar ‘The Best Disco In Town’ en geniet van de fantastische Jaren ’70 en ’80!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toppers in Concert DVD 2016 Blu Ray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…