fbpx

Willkommen bei Ticketpoint

Ticketpoint ist der offizielle Händler von Tickets für Konzerte, (Sport-) Veranstaltungen, Festivals und Theateraufführungen .

TOPPERS IN CONCERT

We hadden ons er zo op verheugd…. samen met onze trouwe Toppers fans kerst te vieren tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de concerten op 22, 23, 24 en 26 december 2021 geen doorgang zullen vinden. De aanhoudende onzekerheid en beperkingen m.b.t. het coronavirus maken het voor ons onmogelijk een show te produceren die voldoet aan het kwaliteitsniveau die jullie, onze bezoekers, van ons mogen verwachten.

Toppers in Concert is een showconcept met immense decors, dansers, gastartiesten, grote live band en effecten. Deze kostbare totaalbeleving kan niet georganiseerd worden met beperkende productionele maatregelen. De continu veranderende omstandigheden in combinatie met vele productionele uitdagingen en steeds krapper wordende voorbereidingstijd dwingen ons nu, na enorm veel wikken en wegen, de kerstshows definitief te annuleren.

Een enorme domper voor ons maar zeker ook voor de tienduizenden fans die zich reeds verzekerd hadden van tickets. Samen met onze ticketorganisatie Ticketpoint.nl zullen wij alles in het werk stellen binnen 2 weken voor terugbetaling (van de bij Ticketpoint gekochte tickets) zorg te dragen. Kaartkopers hoeven zelf geen actie te ondernemen. De tickets worden terugbetaald op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je de betaling eerder hebt uitgevoerd.

Wij gaan ons nu richten op de mei editie 2022 in de Johan Cruijff ArenA.
Toppers in Concert blijft het Grootste Meezingfeest van Nederland en het feest van saamhorigheid.

Binnen een maand ontvang je meer nieuws over de nieuwe editie met een geweldige thema, maar zet alvast maar een kruis in de agenda laatste weekend van mei 2022.
Let op! Officiële ticketverkoop 2022 is nog niet gestart!


Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van Toppers in Concert

Let op: Er is geen ‚Mijn Toppers‘ account meer nodig om tickets te bestellen. Je bestelt eenvoudig door online uw e-mailadres in de bestelmodule in te vullen, het aanmaken of controleren van uw account is dus niet nodig.

 

TOPPERS IN CONCERT 2020 IN DECEMBER IN ROTTERDAM AHOY
‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’
22, 23, 24 & 26 DECEMBER 2021

 

In december 2021 vieren de Toppers op grootse wijze het ultieme winter- en kerstfeest met de concertreeks ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR 2021’. Niet zoals gebruikelijk een mei editie in de Johan Cruijff ArenA maar in december in de intimiteit van ROTTERDAM AHOY samen met hun fans in een sprookjesachtig winterwonderland decor.

Door de voorbereidingen op, en de wedstrijden van het Europees Kampioenschap Voetbal (UEFA2020), is in mei en juni 2020 de Johan Cruijff ArenA niet beschikbaar. Samen met de Johan Cruijff ArenA hebben we gezocht naar een passend alternatief maar hebben ondanks alle inspanningen geen, voor alle partijen, geschikte data kunnen vinden.

Aangezien we in 2016 op zeer succesvolle wijze het 12,5 jarig jubileum van Toppers in Concert met een kerstshow hebben gevierd en dit door de fans als een absoluut hoogtepunt werd betiteld, hebben we besloten eenmalig terug te keren naar Rotterdam AHOY met de 2021 editie.

Tijdens dit winterse Toppers-feest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kerst hits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Natuurlijk hebben we diverse speciale gasten. Een avond met feestgarantie dus!

Het belooft een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel te worden dat ieders verwachtingen zal overtreffen. ‘De intimiteit van Rotterdam Ahoy geeft ons de mogelijkheid letterlijk dicht bij de mensen te zijn’. Het typische warme kerst- en familiegevoel gecombineerd met de unieke uitbundige Toppers sfeer zorgen voor een memorabele avond uit. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte, het sprookjesachtige Toppers winter- en kerstfeest op 22, 23, 24 en 26 december in Rotterdam AHOY!

Kauf TicketsWählen Sie das richtige Datum

Ticket Alert

Wir informieren Sie per E-Mail, sobald neue Informationen bekannt sind. Registrieren Sie sich jetzt und verpassen Sie keine Veranstaltung mehr!

DO YOU LIVE ABROAD?

If you live abroad, you can order your tickets online via the ‚fanverkoop‘ button or via phone number: +3120- 262 21 41. You can only use this number if you call from another country. So you can’t use this phone number if you live in Holland or Belgium.

Onze Belgische fans kunnen online reserveren of telefonisch reserveren via 0900 – 408 804 (60 ct p.m.) Let op! Dit nummer is alleen vanuit België te bereiken!

ROLSTOEL EN BEGELEIDERS

Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch worden gereserveerd via 0900 – 0088 (60 ct p.m) of via het formulier onder aan de pagina. De openingstijden van het call center zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderticket nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten. Scootmobielen hebben geen toegang als de afmetingen groter zijn dan een rolstoel.

Groepsreserveringen

Wil jij met méér dan 20 personen komen? Vul hier dan het contactformulier in.

RESERVERINGSKOSTEN

Alle vermelde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten van € 4,25 per ticket en exclusief administratiekosten

ADMINISTRATIEKOSTEN PER ORDER

€ 4,00 per order

OVERIG

– Tickets worden geboekt op best available seat/best beschikbare plaatsen.
– Wij geven geen restitutie op reeds gedane reserveringen.
– Wij maken u erop attent dat dit het officiële verkooppunt is voor Toppers In Concert.
Elders worden tickets aangeboden tegen onevenredig hoge prijzen.
– Tickets mogen niet zonder toestemming van Toppers In Concert b.v. ingezet worden voor commerciële verkoop en marketing doeleinden.
– De algemene voorwaarden van Ticketpoint en van Toppers in Concert zijn op uw reservering van toepassing.

Extra’s

Häufig gestellte Fragen

Kontaktiere uns

Parkplatz

Taxi

Hotels

Toppers in Concert

Webshop

Groepsreservering

Rollstuhl

Arrangementen

Diese Seite empfehlen
Kundenservice