fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Evenement aanmelden

Ticketpoint is een groot digitaal platform waar jaarlijks miljoenen bezoekers tickets bestellen voor de beste evenementen, spannende sportwedstrijden of een bezoek aan museum of pretpark.

Meer weten? Stuur een mail naar: support@ticketpoint.nl en start jouw online kaartverkoop!

  • Van concerten, festivals tot sportevenementen en van theaters, musea tot congressen; we bieden een compleet kaartverkoopsysteem met innovatieve marketingtools. Met ons online kaartverkoopsysteem verkoop je direct en eenvoudig tickets via jouw eigen website en social media, maar bereik je óók de bezoekers via de landelijk bekende website van Ticketpoint.

  • Alle aanbieders brengen we onder de aandacht met onze maandelijkse nieuwsbrief naar meer dan 300.000  abonnee’s. Je bouwt daarnaast in korte tijd waardevolle data op voor het versturen van uw eigen nieuwsbrieven. En onze klantenservice staan jouw bezoekers telefonisch, per mail, via what’s app of chat professioneel te woord.

  • Bespaar je organisatie onnodige investeringen in een eigen kaartverkoopsysteem, personeelskosten of kostbare marketing-uren. Je hebt de regie in eigen handen met toegang tot je persoonlijke dashboard met realtime aantallen en resultaten. 

  • E-tickets, mobiele tickets, secured tickets noem het maar op! Met Ticketpoint ben je verzekert van een betrouwbare, innovatieve en professionele partner. Service, veiligheid en snelheid staan bij ons voorop.We helpen je verder in het belang van het beste resultaat voor jouw evenement of locatie!

 

Betrouwbaar en eenvoudig verkoopproces zonder inlogs

Professionele klantenservice zowel telefonisch als online

Voorkom doorverkoop met onze high secure tickets

Upsales van cadeauverpakking tot arrangementen

Calamiteiten service voor organisatoren


Wil je meer weten over de services die Ticketpoint te bieden heeft? Talk to Tickey Support! Tickey Support is onze chatbot voor evenement organisatoren. Hij kan de meest gestelde vragen beantwoorden en vertelt jou alles wat je over Ticketpoint wil weten. Je kan zelfs een nieuw evenement aanmelden bij Tickey Support! Meer weten over Tickey Support zelf? Kijk op Ticketpoint.nl/Tickeysupport.

Chat met Tickey Support

Banner testevents

Tests van start om stapsgewijs toe te werken naar rendale events

In het Utrechtse Beatrixtheater vindt op maandag 15 februari een corona-testevenement plaats cabaretier Guido Weijers een optreden verzorgt voor vijfhonderd bezoekers. Tijdens het testevenement worden in totaal 500 bezoekers toegelaten. Deze groep wordt onderverdeeld in drie kleinere ‘bubbels’ van 250, 200 en 50 mensen. Zij moeten 48 uur voor het evenement een PCR-test ondergaan, met een negatief testresultaat.

Lees hier de volledige blog!

Banner garantiefonds

Kabinet lanceert garantiefonds voor evenementen

Kunnen we komende zomer weer dansen op een festival of genieten van een popconcert? Het kabinet heeft een garantiefonds van 300 miljoen euro voor de evenementenbranche gepresenteerd. Het idee is dat er voor de zomer weer evenementen kunnen worden gepland. Mochten die niet doorgaan, dan betaalt de overheid de gemaakte kosten.

Lees hier de volledige blog!

Banner tips 2021

Tips voor succesvolle evenementen in 2021

2021 wordt ons jaar! We kunnen niet wachten om weer met jullie prachtige evenementen te mogen organiseren. Om alvast vooruit te kijken hebben we een blog geschreven met een aantal tips & tricks om je te helpen met het organiseren van succesvolle evenementen in 2021.

Lees hier onze tips!

Update: livestream integreren in de ticketverkoop

Ondanks dat er positief wordt bericht over dalende besmettingscijfers en mogelijke vaccins, lijkt het er niet op dat we op korte termijn zonder aanvullende maatregelen naar evenementen kunnen. Tot die tijd denken wij graag met jullie mee over ideeën voor kaartverkoop die binnen de richtlijnen passen. Het is al enige tijd mogelijk om via Ticketpoint je evenement aan te bieden in de vorm van een livestream. Sinds 1 december hebben we een nieuwe update waarmee het streamplatform nog beter is geïntegreerd in de ticketverkoop. Tevens kunnen we de livestream nu helemaal in jouw eigen look & feel aanbieden.

Hoe werkt dit?
Lees nu onze nieuwe blog

Social distance verkoopmodule voor stadions en zalen

Nu COVID-19 een groot deel van ons dagelijks leven bepaalt en we leven in een zogenaamde 1,5 meter samenleving, vertellen we je graag op welke manier Ticketpoint door blijft werken in deze lastige tijden van crisis. En vooral hoe we elkaar kunnen helpen.

Ticketpoint innoveert met het aanbieden van een nieuwe manier van het automatisch en ‘corona-proof’ toewijzen van stoelen voor geplaceerde zalen en stadions. Er wordt gekeken naar twee belangrijke onderdelen in dit proces.

Lees deze onderdelen nu in onze Blog!

Oplossing tribune-bezetting sportclubs

Veel sportclubs worstelen met de tribune-bezetting voor het nieuwe seizoen. Kunnen alle seizoenkaarthouders alle wedstrijden bezoeken? Is er daarnaast nog ruimte voor losse wedstrijdverkoop? Of heb je als club dusdanig veel seizoenkaarthouders dat niet iedereen alle wedstrijden kan bezoeken?

In dat laatste geval sta je als club voor de lastige keuze om een goed proces op te tuigen wat enerzijds goed uit te leggen is naar je trouwe fans, en anderzijds voor de club nog het meest financieel gunstige scenario kan zijn

Benieuwd hoe Ticketpoint je hiermee kan helpen? Lees dan nu de volledige Blog!

COVID-proof controle over bezoekersstromen

Iedere locatie moet nadenken over hoe bezoekersstromen effectief zijn te reguleren binnen onze nieuwe zogeheten anderhalve meter samenleving. Ticketpoint biedt praktische oplossingen die directsnel en eenvoudig toepasbaar en inzetbaar zijn. Van snel en betrouwbaar online reserveren op basis van timeslots, zicht op bezoekersaantallen tot direct communiceren en contact (onder)houden met bestaande en toekomstige bezoekers. Onze oplossingen zijn bewezen efficiënt, COVID-proof en gericht op een duurzaam vertrouwen tussen locatie en bezoekers.

Lees hier onze volledige blog.

Ticketpoint faciliteert live stream concert tickets

Artiesten en producenten, maar ook theaters en locaties zijn op zoek naar passende kanalen om hun publiek te bereiken en opbrengsten te genereren om crew en muzikanten door de Coronacrisis te helpen. Ticketpoint biedt een veilige streaming- en ticketingtool aan die aan deze wens tegemoet komt. Een voorbeeld hiervan zijn de succesvolle “Home Isolation Concert” van OG3NE.

Het fenomeen van live gestreamde concerten is op zich niet nieuw, maar de explosief toegenomen belangstelling wel. Duidelijk is dat goede livestream-concerten meer zijn dan een surrogaat.

Hoe dit precies werkt? Lees onze blog!

LIVESTREAM

Artiesten en producenten, maar ook theaters en locaties zijn op zoek naar passende kanalen om hun publiek te bereiken en opbrengsten te genereren om crew en muzikanten door de Coronacrisis te helpen. Ticketpoint biedt een veilige streaming- en ticketingtool aan die aan deze wens tegemoet komt. Een voorbeeld hiervan is het eerste, succesvolle “Home Isolation Concert” van Og3ne, waarvoor meer dan 10.000 stream-tickets werden verkocht. Een tweede concert is inmiddels in verkoop.

Het fenomeen van live gestreamde concerten is op zich niet nieuw, maar de explosief toegenomen belangstelling wel. Duidelijk is dat goede livestream-concerten meer zijn dan een surrogaat. Ze ontwikkelen zich tot een volwassen alternatief boven op het aanbod van ‘gewone’ concerten. Zolang de anderhalve-meter-regelgeving van kracht is, zijn deze volwassen livestreams een welkome aanvulling op het aanbod. En daarmee een interessante strategie voor artiesten, boekers, theaters en concertlocaties.

KINDERSPEELTUINEN

Iedere locatie moet nadenken over hoe bezoekersstromen effectief zijn te reguleren binnen onze nieuwe zogeheten anderhalve meter samenleving. Ticketpoint biedt praktische oplossingen die directsnel en eenvoudig toepasbaar en inzetbaar zijn. Van snel en betrouwbaar online reserveren op basis van timeslots, zicht op bezoekersaantallen tot direct communiceren en contact (onder)houden met bestaande en toekomstige bezoekers. Onze oplossingen zijn bewezen efficiënt, COVID-proof en gericht op een duurzaam vertrouwen tussen locatie en bezoekers.

Maak gratis gebruik van het Ticketpoint partner-platform voor de verkoop van tickets, uitgebreide upsell mogelijkheden van merchandise, OV-tickets, parkeertickets tot muntjes tot maximale online marketingsupport.

THEATER

Onze ticketsoftware is volledig ingericht op ticketverkoop in de anderhalve meter samenleving. Middels geavanceerde ticketingsoftware kunnen we tickets verkopen waarbij bezoekers automatisch op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar geplaatst worden, en dat alles via jouw eigen zaalplattegrond.

We richten jouw zaalplattegrond in, zetten de shows klaar en verkopen vervolgens de tickets met minimaal anderhalve meter afstand.

Wil je nog geen activiteiten in je zaal op jouw locatie, maar wel content aanbieden aan je bezoekers? We bieden tevens de mogelijkheid tot het aanbieden van livestreams. Op die manier kun je een onbeperkte hoeveelheid fans bedienen. Vraag bij ons na over de mogelijkheden.

 

Samenwerken?

Neem contact op met onze salesmanager Amy voor een afspraak of aanvullende informatie. Stuur een mailtje naar support@ticketpoint.nl en Amy neemt a.s.a.p. contact met je op!

Amy
Klantenservice