Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Toppers in Concert – Reserveren Rolstoelplaats

TOPPERS IN CONCERT 'CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR' / ROTTERDAM AHOY

Aanvraag rolstoelplaatsen

Op 22, 23, 24 en 26 December 2020 keren Toppers in Concert terug naar Rotterdam Ahoy voor hun kerstconcerten. Wanneer je een rolstoelplaats wilt reserveren, kun je dat via onderstaand formulier doen. De rolstoelplaatsen worden verkocht op basis van binnenkomst. Indien de rolstoelplaatsen uitverkocht zijn, wordt je automatisch op de wachtlijst geplaatst en ontvang je automatisch bericht zodra er nieuwe plaatsen beschikbaar zijn.

Rolstoelplaats €67,-
Begeleidersplaats €67,-
(prijzen zijn incl. € 4,25 servicekosten per ticket en exclusief € 4,00 administratiekosten per order. Let op: per rolstoeler kan er 1 begeleider plaatsnemen op het rolstoelplateau. De overige begeleiders nemen plaats op de staanplaatsen op de vloer vlak voor het rolstoelplateau.

Helaas zijn de rolstoelplaatsen voor Toppers in Concert 2020 helemaal uitverkocht. Het kan altijd gebeuren dat er op een later moment nog tickets vrij komen. Indien u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen wij vrijblijvend contact met u op om uw interesse te polsen in de vrijgekomen plaatsen.

U wordt automatisch op een wachtlijst geplaatst. Indien er plaatsen vrij komen, nemen wij contact met u op.

Voorstelling en kaarten

Mijn gegevens

U wordt automatisch op een wachtlijst geplaatst. Indien er plaatsen vrij komen, nemen wij contact met u op.

 

Klantenservice