Aanbieding!

ACTIE! Toppers in Concert DVD (4 pack)

29,50

 

Artiest(en)                                  : Toppers
Label                                            : Nrgy Music
Configuratie                               : DVD
Taal                                              : Nederlands

Uitverkocht

Product Description

Je kunt nu thuis ongeremd feesten, uit volle borst meezingen en swingen met 's-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Met maar liefst 760 minuten aan kijk- en luisterplezier is verveling verleden tijd. Profiteer tijdelijk van een mega voordeel, geniet van een onvergetelijk (t)huisconcert en feest erop los met 4 jaar Toppers! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Samen met 65.000...

Lees verder

Je kunt nu thuis ongeremd feesten, uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Met maar liefst 760 minuten aan kijk- en luisterplezier is verveling verleden tijd. Profiteer tijdelijk van een mega voordeel, geniet van een onvergetelijk (t)huisconcert en feest erop los met 4 jaar Toppers!

‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Samen met 65.000 feestvierders is er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van gemaakt  die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

*het is niet mogelijk om edities van jaartallen te kiezen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor de Toppers in Concert DVD (4 pack)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ACTIE! Toppers in Concert DVD (4 pack)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…