fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Terug naar het begin

Boek een ontdekkingstocht en verken het historisch wierdenlandschap van Groningen met live muziek, theater, kunst en verhalen op unieke locaties! Terug naar het begin biedt dit jaar iets nieuws aan: culturele ontdekkingstochten! Langs kronkelende weggetjes en oude zeedijken verken je de mooiste uitzichtpunten én lievelingsplekken. Onderweg beleef je betoverende optredens en spannende kunstprojecten op unieke locaties. Uiteraard maken de karakteristieke kerkjes deel uit van het TNHB-decor, maar dit jaar kun je ook in een oude steenfabriek of bij een molen belanden!

Coronaveilig op pad

Veiligheid staat voorop! We houden rekening met de coronamaatregelen en waarborgen de 1,5 meter. Met het coronaveilige aantal van maximaal 30 deelnemers per tocht, is Terug naar het begin intiemer dan ooit! Mocht blijken dat deze aangepaste editie van TNHB alsnog niet kan plaatsvinden, dan worden de aangeschafte tickets automatisch teruggestort. 

De keuzes: wandel- en fietsroutes 

Elke weekend is er keuze uit drie verschillende routes, die je elk via drie verschillende tijdslots kunt volgen. De starttijden worden telkens bij het tijdslot vermeld. Bijna alle ontdekkingstochten zijn fietsroutes, maar in het weekend van 19 + 20 juni én 26 + 27 juni bieden we ook een wandelroute aan door het historisch stadje Appingedam. Is fietsen voor jou geen optie? De live-optredens van de fietsroutes, zijn ook met de auto te bereiken! Je kunt ervan uitgaan dat een route, afhankelijk van de afstand, ongeveer 4-5 uur duurt. De startlocatie is ook de eindlocatie. 

  • 12 + 13 juni: Dit is weekend 1, bestaande uit de routes 1A, 1B, 1C.
  • 19 + 20 juni: Dit is weekend 2, bestaande uit de routes 2A, 2B, 2C.
  • 26 + 27 juni: Dit is weekend 3, bestaande uit de routes 3A, 3B, 3C

Welke acts optreden tijdens welke route, vind je op www.terugnaarhetbegin.nl. Let op: de wandelroutes 2A en 3A hebben afwijkende starttijden. 

Pauzehouden op prachtige plekken

Op de routes vind je ook unieke pauzeplekken; op een wierde, bij een molen of in een vroegere synagoge. Wil je verzekerd zijn van een hapje en een drankje op je pauzeplek? Boek dan de Dagticket Compleet en ontvang naast je ontdekkingstocht een pauzepakket!  

Laat je verwonderen!

In samenwerking met IVAK heeft Terug naar het begin dit jaar nog een nieuw element ontwikkeld: de Verwonder Tour. Met kijkopdrachten word je uitgedaagd om je blik te verruimen. Zo bieden de culturele ontdekkingstochten je een nieuwe kijk op de omgeving van de gemeente Eemsdelta: voor de nieuwsgierige bezoeker, maar ook voor wie er al jaren woont!

Kortingsacties

Vroegevogelactie: tot 1 juni profiteert iedereen van €4 korting per ticket.
Ben je student en/of jonger dan 18 jaar? Dan profiteer je van 50% korting!
Ben je donateur van de SOGK? Dan ontvang je een kortingscode per post voor €4 korting per ticket gedurende de gehele kaartverkoop!
Let op: de kortingsacties zijn niet te combineren.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van Terug naar het Begin

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Terug naar het begin

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice