fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

HOME – The Boat Party

Welkom bij HOME The Boat Party op The Cruise Club! Op 24 juni 2023 is het zover: het meest opwindende bootfeest van het jaar gaat van start. Deze fantastische gelegenheid biedt jou de ultieme ervaring met geweldige muziek en een bruisende sfeer. Met een line-up van getalenteerde dj’s, waaronder JØASE, Sonny Wern, Lyente, Danny Largo en Einsteyn. Belooft deze avond vol tech house, latin house en house platen een onvergetelijke te worden.

HOME The Boat Party begint om 21:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. The Cruise Club bevindt zich op een prachtige locatie aan de Zijldijk 23 in Leiderdorp, en de boot zal vanaf daar vertrekken. Met zijn adembenemende uitzicht en levendige atmosfeer is dit de perfecte setting voor een onvergetelijke nacht vol plezier en feestvreugde.

Om deel te nemen aan dit exclusieve evenement moet je minimaal 18 jaar oud zijn. The Boat Party biedt een uitstekende gelegenheid om te genieten van de beste muziek, te dansen op het ritme van de beats en nieuwe mensen te ontmoeten. Mis deze kans niet om een geweldige tijd te hebben op het water terwijl je feestviert met gelijkgestemde feestgangers.

The Cruise Club staat bekend om het organiseren van unieke evenementen die een blijvende indruk achterlaten. Met zijn levendige sfeer, state-of-the-art geluidssysteem en de beste dj’s in het genre, is dit bootfeest een must-attend evenement voor liefhebbers van elektronische muziek. Geniet van de ritmische beats, dans tot in de vroege uurtjes en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Mis deze geweldige avond op 24 juni 2023 niet! Koop nu je ticket en bereid je voor op een buitengewone ervaring op The Boat Party. Wees er op tijd bij, want dit evenement belooft snel uitverkocht te raken. Verzeker jezelf van een plek op de dansvloer en dompel jezelf onder in een wereld van muziek, vriendschap en ongeëvenaard plezier. We zien je graag aan boord van The Cruise Club op 24 juni!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van DJ Danny Largo

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
The Cruise Club
Zijldijk 23, Leiderdorp

Let op: Zorg dat je uiterlijk 21.00 uur aanwezig bent. Op dat tijdstip vaart de boot uit. Toegang daarna is niet meer mogelijk.

Entree 18+

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice