fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Lio’s New Years Eve 2024

Knallend het Nieuwe Jaar in bij Grand Cafe Lio’s in Alkmaar!

Ben je op zoek naar dé plek om het nieuwe jaar op spectaculaire wijze in te luiden? Zoek niet verder! Grand Cafe Lio’s in Alkmaar nodigt je uit voor een onvergetelijke New Year’s Eve viering op 31 december. Verwacht een avond vol bruisende champagne, knallende kurken, en een feestelijke sfeer die je nergens anders zult vinden.

Het Feest: Bij Grand Cafe Lio’s draait het niet alleen om goed drinken, maar ook om een geweldige feestervaring. Op 31 december transformeert het Grand Cafe in dé plek waar de magie van het nieuwe jaar tot leven komt. Dans op de nieuwste hits, omringd door een energieke menigte die net zo enthousiast is als jij!

Optreden van Jeffrey Lindt: Wat is een feest zonder geweldige muziek? Grand Cafe Lio’s heeft de eer om Jeffrey Lindt op het podium te verwelkomen. Zijn unieke stijl en meeslepende performance zullen de feeststemming naar een hoger niveau tillen. Bereid je voor op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten.

Reserveer Nu: Mis dit onvergetelijke New Year’s Eve feest niet! Reserveer nu je plek bij Grand Cafe Lio’s in Alkmaar en maak je klaar voor een avond vol knallende kurken, betoverende muziek en feestelijke herinneringen.

Conclusie: Grand Cafe Lio’s is dé bestemming voor wie het nieuwe jaar op een sprankelende manier wil beginnen. Laat de champagne vloeien, dans tot in de vroege uurtjes en verwelkom 2024 met stijl. Reserveer vandaag nog en verzeker jezelf van een plek op het meest spraakmakende New Year’s Eve feest in Alkmaar!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Grand Café Lio’s.

Deel deze pagina

2024-10-02 06:30:03 2024-10-02 06:30:03 Europe/Amsterdam Lio’s New Years Eve 2024

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Grand Café Lio’s
Herenweg 209, 1822 AE Alkmaar NL
Grand Café Lio’s
Herenweg 209
1822 AE Alkmaar NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Grand Café Lio's

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice