fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Nieuw Ondernemend Aalsmeer

ZAAI Terugkomdag

Het nieuwe jaar is begonnen! En voor al die ondernemers die dit jaar willen knallen, is dit het juiste moment om je blik te verruimen en meer kennis op te doen. Daarom, meld je aan voor de ZAAI terugkomdag op vrijdag 26 januari a.s. Tijdens een middag vol inspirerende en leerzame workshops kun je jouw blik verruimen en kennis opdoen op diverse terreinen. Want wat dacht je van de volgende workshops:

  • ‘Versterk je zakelijk netwerk’ door Anja de Die
  • ‘Moeiteloos Ondernemen’ door Ellen Gribling
  • ‘Sjansen met Softskills’ van Bianca Bosman

En uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Of je nu een huidige ZAAI deelnemer bent of hebt meegedaan aan eerdere edities, deze middag is voor jou! En ja voor zowel de deelnemers uit Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel en Uithoorn!

De terugkomdag wordt georganiseerd in The Beach, Aalsmeer. Zien we je daar?


AI-Event

Als ondernemer is het niet meer de vraag óf je in jouw bedrijf Artificial Intelligence (AI) moet toepassen, maar hóe je het moet toepassen. Daarom organiseert NOA op dinsdag 30 januari hét AI event in The Beach in Aalsmeer.
De avond wordt geleid door Jan Scheele. Een vroege digitale ondernemer die zich als CEO, schrijver, blogger en spreker in digitale ontwikkelingen heeft gespecialiseerd. Zo schrijft hij al jaren over blockchain technologie op de populaire blog Frankwatching met meer dan 1 miljoen views en publiceerde hierover in 2023 een boek. Tegenwoordig spreekt hij regelmatig over de impact en toekomst van digitale technologie zoals AI. In Jip & Janneke taal legt hij uit hoe de technologie werkt, hoe het wereldwijd wordt ingezet en hoe u hiermee zelf concreet aan de slag kunt gaan.
AI enterpreneurs Kees Yzebaart en Harm Koningen bespreken vervolgens verschillende toepassingen van AI en vertellen hoe zij AI in hun onderneming hebben ingezet en welke resultaten zij daarmee hebben behaald.
Wij eindigen met concrete tips & trics om AI snel en doeltreffend in te zetten in je onderneming. In de afsluitende borrel is er volop gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en de AI ervaringen van andere ondernemers te bespreken.
Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Sylt Support BV.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
The Beach – Aalsmeer
Oosteinderweg 247 A, 1432 AT Aalsmeer NL

Laat tijdens het bestellen weten of je lid van NOA bent. Als lid van NOA profiteer je van een aantrekkelijke korting op je entreekaart.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

The Beach Aalsmeer

Sylt Support

NOA

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice