Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening – Groepsreservering

  Deze zomer presenteert Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam met “A First Class Evening” het meest exclusieve diner-spektakel van Nederland! In een stijlvolle ambiance vol grandeur geniet u van een uitgebreid vier-gangen-diner vol culinaire hoogstandjes én een live optreden van de beste artiesten. Voor wie een voorliefde heeft voor luxe, exclusiviteit, gastronomie en entertainment op topniveau zijn per avond slechts vijftig plaatsen beschikbaar. Hiervoor wordt u ontvangen op een werkelijk unieke en historische hoofdstedelijke locatie. Na de ontvangst neemt u plaats aan stijlvol gedekte tafels. Deze intieme setting biedt u eveneens de unieke kans om van heel dichtbij een bijzonder optreden van uw favoriete artiest te ervaren.

  RESERVEER HIER JE GROEPSAANVRAAG:
  Vul onderstaand bestelformulier in om tickets te reserveren. Wij nemen daarna contact met je op. De reservering is pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.

  Voorstelling en kaarten

  Mijn gegevens

  Wij gaan de beschikbaarheid voor je na. Zodra we weten of er voldoende plaatsen beschikbaar zijn nemen we contact met je op. De reservering is pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.

  Klantenservice