Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

A First Class Evening – Menukeuze

  Deze zomer presenteert Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam met “A First Class Evening” het meest exclusieve diner-spektakel van Nederland! In een stijlvolle ambiance vol grandeur geniet u van een uitgebreid vier-gangen-diner vol culinaire hoogstandjes én een live optreden van de beste artiesten. Voor wie een voorliefde heeft voor luxe, exclusiviteit, gastronomie en entertainment op topniveau zijn per avond slechts vijftig plaatsen beschikbaar. Hiervoor wordt u ontvangen op een werkelijk unieke en historische hoofdstedelijke locatie. Na de ontvangst neemt u plaats aan stijlvol gedekte tafels. Deze intieme setting biedt u eveneens de unieke kans om van heel dichtbij een bijzonder optreden van uw favoriete artiest te ervaren.

  Via onderstaand contactformulier kun je jouw menukeuze alvast doorgeven. Je dient je menukeuze voorafgaand aan je bezoek aan het evenement door te geven.

  Mijn gegevens

  Menukeuze
  Geef hieronder, voor je hele gezelschap, alvast de menukeuze door. Geef per gerecht aan hoeveel personen uit je gezelschap dit gerecht willen nuttigen. Vanzelfsprekend geldt een maximum van 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht per persoon.

  Datum van je bezoek

  Voorgerecht 1*
  Gevulde eendenborst / pruimen appel chutney / veldsla

  Voorgerecht 2*
  Salade met gemarineerde scampies / peperolie

  Tussengerecht*
  Heldere Ossenstaart bouillon / kwartel ei / diverse kruiden

  Hoofdgerecht 1*
  Combinatie van Lamskotelet & lamshaas / truffelsaus

  Hoofdgerecht 2*
  Cordonbleu van kabeljauw gevuld met gekruide zalm

  Dessert*
  Petit Grand Dessert

  Dieetwensen*

  Klantenservice