Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Animal Event – Groepsreservering

  1, 2 en 3 mei 2020 op Event Center Beekse Bergen

  Op 1, 2 en 3 mei 2020 is de veertiende editie van Animal Event: hét driedaagse dierenfestival van Nederland op Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek, bij Tilburg. Op hondengebied vind je hier de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook liefhebbers van boerderij- en erfdieren, katten, konijnen, knaagdieren en paarden komen volop aan hun trekken. Spectaculaire dierenshows, interactieve workshops, educatieve demonstraties, sfeervolle foodcourts en verrassend straattheater zijn ook dit jaar weer de ingrediënten voor een gezellige en leerzame dag uit!

  Leren over allerlei soorten dieren kun je volop tijdens Animal Event. Alle mogelijke dierenexperts zijn aanwezig om over hun passie te vertellen. Over het gehele terrein verspreid vind je allerlei leuke winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders. Een echt walhalla om samen met het gezin (en hond) naar toe te gaan!

  RESERVEER HIER JE GROEPSAANVRAAG:
  Vul onderstaand bestelformulier in om tickets te reserveren. Wij nemen daarna contact met je op. De reservering is pas definitief op het moment dat Ticketpoint deze heeft bevestigd.
  De volgende kortingen zijn van toepassing:
  11 – 24 personen: 20% korting
  25 – 39 personen: 25% korting
  Vanaf 40 personen: 30% korting

  Voorstelling en kaarten

  Mijn gegevens

  Klantenservice