Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Corona-Update

Update: noodmaatregelen coronavirus verlengd tot 1 juni

Zondagavond 15 maart hebben de ministers Bruno Bruins (Volksgezondheid) en Arie Slob (Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en ook horecagelegenheden moeten tot 6 april hun deuren sluiten. Alle maatregelen zijn ook van kracht voor theatervoorstellingen, concerten, shows en andere live entertainment evenementen. 

Update 23 maart: In ieder geval tot 1 juni 2020 worden alle evenementen geannuleerd, afgelast of verplaatst naar een latere datum. Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en we volgen de voorzorgsmaatregelen en adviezen van de overheidsinstanties. 

Update 8 mei: Evenementen tot 1 september 2020 worden geannuleerd, afgelast of verplaatst naar een latere datum. Kopers van events tot 1 september zijn per mail op de hoogte gebracht. Vooralsnog is er vanuit de overheid geen officieel bericht ontvangen dat evenementen na 1 september geannuleerd dienen te worden en zijn uw tickets voor evenementen na 1 september dus nog altijd geldig.

Ticketpoint.nl is niet de organisator van de evenementen. Daarom zijn we op dit moment in contact met de organisatoren over of een evenement verplaatst kan worden naar een andere datum, óf dat deze definitief geannuleerd wordt. Zodra er meer informatie beschikbaar is, word je door ons per e-mail geïnformeerd. Door alle drukte vragen we je om deze informatie af te wachten en nu geen contact met ons op te nemen. We vertrouwen op je begrip.

Veelgestelde vragen:

Wat als een evenement niet doorgaat?

Als een evenement niet doorgaat of wordt uitgesteld, sturen we je een e-mail met hierin alle benodigde informatie. Je hoeft dan geen contact met ons op te nemen.

Het evenement is geannuleerd – waarom heb ik nog geen e-mail ontvangen?

We zijn op het moment hard aan het werk om iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie te voorzien. Dit houdt in dat we eerst overleggen met de organisator van het evenement of deze verplaatst kan worden naar een andere datum, of dat deze definitief geannuleerd wordt. Zodra we dit weten, stellen we je via e-mail op de hoogte. Kijk voor de zekerheid ook af en toe bij ‘ongewenste mail’, mogelijk dat de mail in een verkeerde map hebt ontvangen.

Hoe lang duurt het ongeveer?

Op dit moment wordt een groot aantal evenementen tegelijk in Nederland geannuleerd. Het daardoor soms langer dan normaal duren voordat we weten of het evenement op een nieuwe datum plaats kan vinden. Als je nog geen bericht van ons hebt ontvangen, willen we je vragen nog even geduld te hebben. Houd ook de website van de organisator van het evenement in de gaten voor meer informatie over mogelijke wijzigingen.

Ik heb tickets voor een evenement na 1 september, wat moet ik doen?

Vooralsnog is er geen officieel bericht uitgegaan vanuit de overheid over evenementen na 1 september. Wij hopen van harte dat de Corona-crisis na die periode onder controle is en de evenementen na 1 september gewoon door kunnen gaan. Mocht de overheid met aanvullende maatregelen komen, dan zullen we u op dat moment op de hoogte houden. Voor nu kunt u nog gewoon gebruik maken van uw tickets. Het is op dit moment dus ook nog niet mogelijk om geld terug te vragen voor evenementen die na 1 september plaatsvinden en nog niet officieel zijn geannuleerd of verplaatst.

Klantenservice