Welcome to Ticketpoint

Ticketpoint is the official dealer of tickets for concerts, (sports) events, festivals and theater performances.

Roet Korte Put

Hét zakenevent voor mannen en vrouwen in hun kieltje: Roet Korte Put

Op donderdag voor Carnaval  zal “Zaokelijk Oeteldonk” tussen 11:11 uur en 15:11 uur weer bij elkaar komen in de allergezelligste straat van Oeteldonk, de Korte Put. Dit jaar opgeluisterd door diverse artiesten waarvan de line-up binnenkort bekend wordt.
Onder het genot van optredens, oeteldonkse happen, slappe klets en een goed glas bier in de hand netwerkt Zoakelijk Oeteldonk er lekker op los. Diverse businessclubs en bedrijven uit de regio treffen elkaar deze ochtend in een café in de straat, waar de visitekaartjes lustig over en weer worden gewisseld. Maak kennis met netwerken in je kieltje, een muziekje, een lach op je gezicht en een lekker koud glas bier (of meer..) in je hand op 20 februari aanstaande tijdens Roet Korte Put 2020. Haal je kiel alvast uit de kast en netwerken maar!!

Programma:

Donderdag 20 februari 2020

10.30 uur Entree op straat
U bent welkom in de Korte Putstraat. U kunt dit jaar geen entree bewijzen halen in de straat zelf! Zorg dat je deze bij hebt! (enkel toegang op vertoon van entree bewijs)

11.11 uur Ontvangst in het café
Tussen 11.11 en 13.33 bent u gast in het café zoals dat is afgedrukt op uw badge. Het Oeteldonks ontbijt en alle dranken zijn deze 2,5 uur inbegrepen. (enkel toegang op vertoon van entree bewijs)

13.33 uur Opening op straat
De buitenpodia en buitenbarren gaan open! Om 13.33 trapt de eerste artiest af op straat en de deuren van de Korte Putstraat zullen later nog weidser worden opengezet. Carnaval 2019 is nu ECHT begonnen. Consumpties zijn vanaf nu voor eigen rekening

15.11 uur Straat open
Ook gasten zonder entree bewijs zijn welkom om te komen genieten van diverse artiesten. Let op! Kaarten en bandjes bieden geen voorrang na 15:11

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van Roet Korte Put

Buy ticketsSelect the correct date

Ticket Alert

We will inform you via e-mail as soon as new information is known. Register now and never miss an event again!

Locatie

Korte Putstraat
5211 KP ‘s-Hertogenbosch (Oeteldonk)

Frequently asked questions
Contact us
Webshop
Parking
Taxi
Hotels
Roet Korte Put
share this page
Customer care