Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Roet Korte Put

Hét zakenevent voor mannen en vrouwen in hun kieltje: Roet Korte Put

Op donderdag voor Carnaval  zal “Zaokelijk Oeteldonk” tussen 11:11 uur en 15:11 uur weer bij elkaar komen in de allergezelligste straat van Oeteldonk, de Korte Put. Dit jaar opgeluisterd door diverse artiesten waarvan de line-up binnenkort bekend wordt.
Onder het genot van optredens, oeteldonkse happen, slappe klets en een goed glas bier in de hand netwerkt Zoakelijk Oeteldonk er lekker op los. Diverse businessclubs en bedrijven uit de regio treffen elkaar deze ochtend in een café in de straat, waar de visitekaartjes lustig over en weer worden gewisseld. Maak kennis met netwerken in je kieltje, een muziekje, een lach op je gezicht en een lekker koud glas bier (of meer..) in je hand op 20 februari aanstaande tijdens Roet Korte Put 2020. Haal je kiel alvast uit de kast en netwerken maar!!

Programma:

Donderdag 20 februari 2020

10.30 uur Entree op straat
U bent welkom in de Korte Putstraat. U kunt dit jaar geen entree bewijzen halen in de straat zelf! Zorg dat je deze bij hebt! (enkel toegang op vertoon van entreebewijs)

11.11 uur Ontvangst in het café
Tussen 11.11 en 13.33 bent u gast in het café zoals dat is afgedrukt op uw badge. Het Oeteldonks ontbijt en alle dranken zijn deze 2,5 uur inbegrepen. (enkel toegang op vertoon van entreebewijs)

13.33 uur Opening op straat
De buitenpodia en buitenbarren gaan open! Om 13.33 trapt de eerste artiest af op straat en de deuren van de Korte Putstraat zullen later nog weidser worden opengezet. Carnaval 2020 is nu ECHT begonnen. Consumpties zijn vanaf nu voor eigen rekening

18.11 uur Straat open
Ook gasten zonder entree bewijs zijn welkom om te komen genieten van diverse artiesten. Let op! Kaarten en bandjes bieden geen voorrang na 18:11. Tot 18.11 uur heeft de Korte Put Straat een besloten karakter.

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van Roet Korte Put

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Korte Putstraat
5211 KP ‘s-Hertogenbosch (Oeteldonk)

Entreeprijzen

Entree kost € 44,- excl 21% BTW.

Bestel uw eigen kaarten

U heeft van tevoren reeds aangegeven hoeveel entreekaarten u maximaal wilt bestellen. Zie onze kennisbank voor een uitleg hoe u uw eigen kaarten kunt betalen.

Let op: Wanneer je jouw order vroegtijdig afbreekt, blijven je vouchercodes 30 minuten geblokkeerd. Probeer na een half uur een nieuwe bestelling te maken.

Wilt u graag een factuur ontvangen? In dat geval kunt u online eerst uw bestelling plaatsen en betalen. Vervolgens kunt u via onze online klantenservice uw ordernummer doorgeven. Wij sturen u dan een factuur toe.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Roet Korte Put
Deel deze pagina
Klantenservice