fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Actieve Uitjes

Zeggen jou vrienden altijd dat ze alles durven of wie is toch iets minder stoer dan gedacht? Wij zorgen voor actieve uitjes vol actie, spanning en plezier. Wie neem jij mee voor een dagje sport of spel?

Altijd al zelf eens achter het stuur willen kruipen van een race-auto? Ervaar het extreme vermogen van een supercar en laat je droom uitkomen. Of nog leuker, geef het aan iemand cadeau en laat zijn of haar droom uitkomen. Wij hebben uiteenlopende veilingen op het gebied van auto’s om iedere autoliefhebber te verblijden.  Iets anders dan in een mooie auto rijden? Andere vormen van autosport waar je hart sneller van gaat kloppen zijn: een race op de kartbaan, off-road rijden op een quad of het volgen van een drift of anti slip-cursus.

Voor de sportliefhebbers onder ons zijn er verschillende veilingen waaraan je mee kunt bieden. Een potje bowlen of kegelen met je vrienden? Dat wordt gegarandeerd een leuke avond. Of “gewoon” een balletje slaan op de golfbaan. Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Putten, chippen, swingen; met deze 1-daagse cursus leer je hoe het moet.

Ben jij een echte daredevil en ben jij op zoek naar de echte actieve uitjes? Spring! Suis door de lucht, je vliegt. Parachute-springen of paragliden is iets wat jij dan gedaan moet hebben. Voel je als een vogel zo vrij als je door de lucht zweeft.

Bied nu mee met tickets voor de actiefste uitjes van Nederland.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Deel deze pagina
Klantenservice