Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Arijit Singh Live in Concert 2018

Arijit Singh komt voor een exclusieve show naar Nederland op 1 september 2018.

Je bent in voor een waar spektakel want deze tour heeft een twist. Arijit Singh zal niet alleen optreden met een symfonieorkest zoals voorgaande jaren. In plaats daarvan staat hij op het podium met gerenommeerde muziekkanten uit de hele wereld. Er zijn artiesten uit India, Amerika, Israël, Spanje, Servië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen. Allemaal brengen ze hun eigen stijl en cultuur mee en creëren onvergetelijke muziek op het podium. Het draait allemaal om liefde, licht en eenheid en dit zal worden uitgezonden in de komende show.

Arijit Singh is een Indiase zanger en producer / programmeur afkomstig uit Jiaganj in Murshidabad, West-Bengalen. Singh wordt herkend als een playback zanger, die vocals verzorgt voor Bollywood-films en hier ook werkt als programmeur.

Carrière

Singh’s muzikale carrière begon toen zijn goeroe Rajendra Prasad Hazari vond dat Indiase klassieke muziek een uitstervende traditie was. Rajendra stond er op dat hij zijn geboorteplaats verliet en deelnam aan de reality show Fame Gurukul op zijn achttiende. Na het behalen van de finale werd hij uiteindelijk weggestemd door het publiek.

Later won hij de reality show 10 Ke 10 Le Gaye Dil. Hierdoor is hij nu een begrip in India en wereldwijd bekend. Hij wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige en succesvolle zangers in de geschiedenis van Indiase muziek en Hindi-cinema.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van Arijit Singh in Rotterdam Ahoy.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Deuren open: 18.00u
Start Show:  19.00
30 minuten pauze
Show eindigt: 23.00

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Organisatie

The Starsline GmbH

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
The Starsline GmbH
Rotterdam Ahoy
Parkeerkaart
Deel deze pagina
Klantenservice