Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

ARIS Leeuwarden

Aris Leeuwarden is een Nederlandse basketbalclub uit Leeuwarden (voor de regio Friesland), waarvan het eerste herenteam sinds seizoen 2004/2005 uitkomt in de Eredivisie onder auspiciën van de Stichting Top Basketbal Friesland. De club speelt haar thuiswedstrijden in Sportcentrum Kalverdijkje. Aris Leeuwarden heeft naast een schare trouwe fans een actieve businessclub en een maatschappelijk programma voor jeugd en senioren onder de noemer Aris Cares. Aris biedt een gezellig avondje uit voor het hele gezin, jong en oud,  en beschikt daarnaast over een toegankelijk zakelijk netwerk van vooral Friese publieke en private bedrijven/organisaties. Meer informatie over Aris Leeuwarden vindt u op de website: www.arisleeuwarden.nl

Historie
Aris Leeuwarden speelt al meer dan tien jaar onafgebroken met veel succes in de Dutch Basketbal League, de Eredivisie van Nederland. Het team staat onder auspiciën van Stichting Top Basketbal Friesland (STBF), die zorg draagt voor de organisatie, de financiën en de commerciële ondersteuning.  Aris is een stabiele topclub, die met name in het seizoen 2012-2013 grote successen kende. Aris bereikte in dat seizoen de finale van de play-offs en de halve finale van de Nederlandse beker.


Basketbal
Basketbal is een sport waar het na 1 minuut geen 0-0 meer is, een sport die de hal qua intensiteit uitspat. Basketbal is een vriendelijke sport, waar opa’s en oma’s met hun kleinkinderen komen en waar sponsors 1 op 1 met elkaar zaken doen. Basketbal is ook een sport die in elk gymnastieklokaal wordt gespeeld en garant staat voor veel actie en beweging. Ieder kind kan het spelen, ieder kind vindt het leuk. Basketbal leeft in Leeuwarden. Er is veel aandacht van publiek en pers. Aris heeft een positief imago, is momenteel de nummer 5/6 van Nederland. Aris staat bekend als een club met een warm hart, waar topsport wordt gecombineerd met maatschappelijke betrokkenheid.

Aris Leeuwarden

Klik hier voor alle uitslagen, verslagen en statistieken.
Voor groepsarrangementen neemt u contact op met info@arisleeuwarden.nl

Ticketpoint is een officieel verkooppunt voor tickets van Aris Leeuwarden

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Sporthal Kalverdijkje
Kalverdijkje 77A
8924 JJ Leeuwarden
Nederland

Voor groepsarrangementen neemt u contact op met info@arisleeuwarden.nl

Actie wedstrijd 15-12-2019

Tijdens de wedstrijd van 15-12-2019 tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball heeft de jeugd t/m 17 jaar gratis entree. Zij hebben hiervoor geen ticket nodig.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Aris Leeuwarden
Deel deze pagina
Klantenservice