fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Artiestengala: Tribute to the Cats Band

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats. In de jaren ’60 waren zij de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg. In mei 2021 zijn zij aanwezig bij het Artiestengala te Emmer-Compascuum.

Tribute to the Cats

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer als 600 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times Were When’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan. Ook zij willen een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend. In onder meer Next One, Stampvast, Left Side en Fiësta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten. Zij hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht. Zij genieten wekelijks van wat de muziek van The Cats, nog steeds los maakt.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band. Hierdoor zijn ze in staat die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager Jan Schilder. Hij was destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya Con Dios’, ‘Scarlet Ribbons’, ‘What A Crazy Life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Met z’n zevenen staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits.

En nogmaals, het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! Dit alles wordt gepresenteerd door niemand minder dan DJ Peter Hermans tijdens het Artiestengala Emmer-Compascuum.
De feesttent is voorzien van genoeg zitplaatsen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Artiestengala Emmer-Compascuum

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Feesttent Westerdiep
Westerdiep o.z. 122
7881 HK Emmer-Compascuum

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice