Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Assepoester

SPROOKJES IN THALIA … Assepoester

Assepoester is een meisje dat de hele dag moet poetsen, dweilen, koken en opruimen. Samen met haar stiefmoeder en haar stiefzussen woont ze in een piepklein huisje waar het niet erg gezellig is. Als er een uitnodiging komt voor een koninklijk bal in het paleis mag de arme Assepoester niet mee. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek en krijgt Assepoester tóch de kans naar het bal te gaan. Dan begint het avontuur voor Assepoester pas echt…

Geniet op zondag 25 november van een onvergetelijke familiebelevenis. Voor iedereen vanaf 3 jaar presenteert Villa Thalia een magische sprookjesshow vol humor, speciale effecten, vrolijke meezingliedjes, een sprookjesbal én onbeperkt pannenkoeken smullen.

Disco en pannenkoeken

Niemand minder dan Sinterklaas speelt een bijzondere hoofdrol in deze show. Speciaal hiervoor komt hij zondag 25 november naar Villa Thalia. Dus trek vooral je mooiste outfit aan voor een Meet & Greet met Sinterklaas en alle sprookjesfiguren! Laat je beste dansmoves zien tijdens het sprookjesbal en smul onbeperkt van de lekkerste sprookjes-pannenkoeken van de stad.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Assepoester in Villa Thalia.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Villa Thalia
Kruiskade 31, 3012 EE Rotterdam NL

Organisatie

Villa Thalia

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Hotels
Villa Thalia
Deel deze pagina
Klantenservice